185 000 $
1 682 $/м²
110 / 95 / 15 м²
поверх 9 з 17
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 тиж. тому
51 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Продається видова 3-к квартира. Будинок монолітно-каркасний, поверх середній 9 -й из 17. В БУДИНКУ встановлено ГЕНЕРАТОР, Є СВІТЛО, ВОДА постійно, ПРАЦЮЮТЬ ЛІФТИ. В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, функціональне планування. Будинок монолітно-каркасний, 9 поверх/17 . Квартира тепла, внутрішня, затишна. Кухня, вітальня, дитяча орієнтовані на схід, спальня на захід. Поєднана зона кухні, столової та вітальні в один великий простір.
Кухня італійська з великим дизайнерським островом, красива і практична, має доступ до шаф з усіх боків. В наявності вбодована техніка провідних світових виробників Electrolux, Gorenie, Liebher: духова шафа, плита, пусодомийна машина, холодильник, пральна машина.
У вітальній кімнаті великий розкладний сучасний диван, крісло, ефектні декоративні світильники ручної роботи та настінне декоративне пано. Також встановлена дизайнерська шафа з великим акваріумом.
Спальня кімната - вбудована шафа-купе, kings size ліжко з якісним матрасом.
В дитячій: нові дизайнерські меблі із еко матеріалів, ліжко з якісним матрасом, великий робочий стіл під вікном, тумбочки. В дитячій кімнаті спеціально зроблене зонування, яке розділяє зону сну та зону навчання та ігрової активності дитини.
Підлога - у спальні та дитячій натуральний паркет, у вітальні австрійське натуральне пробкове покриття, дуже тепле.
Ванна: велика джакузі на двох Ravak Love story, сантехника провідних світових виробників. При вході знаходиться окремо санвузол з рукомийником.
Плитка в санвузлах та на кухні італійська, великого формату, двері фабричні.
При вході в квартиру простора вбудована гардеробна шафа. В квартирі встановлені електро, тепло та лічильники на воду.
Квартира має дві великі утеплені лоджії в кухні та в спальні. В кухні лоджія має дві вбудовані шафи. В квартирі є все необхідне для того, щоб переїхати і відразу жити.
Будинок дуже якісний, нові ремонти на поверхах, чистота, охайнсіть, консєрж, кодові відео замки на вході в підїзд, в будинку гарне ОСББ, дружні сусіди, огороджена територія двору, новий дитячий майданчик, приватне паркування зі шлагбаумом тільки для машин мешканців.
Метро Осокорки та метро Позняки 7 хвилин пішки. Відразу у дворі школа Київська Русь та дитячий садочок, через дорогу школа Скандинавська гімназія, ще три дитячі садки, багато магазинів, ресторани, гуртки для заняття вокалом, танцями, художня студія, у нашому будинку школа «Винахідник», 5 хв до Епіцентру та «Метро», "Новус", "Спортмайстер", клініка "Добробут", 10 хв "Спортлайф", 15 хв в пішій доступності 2 красивих озера. Комфортний район для мешкання з дітьми.
Продає власниця, торг можливий. Співпрацюємо з рієлторами для перегляду з потенційним покупцем. Чекаємо на перегляд. Для звʼязку краще Viber чи Telegram.

// Продается видовaя 3-к квартира. Дом монолитно-каркасный, этаж средний 9-й из 17. В ДОМЕ установлен ГЕНЕРАТОР, ЕСТЬ СВЕТ, ВОДА постоянно, РАБОТАЮТ ЛИФТЫ. В квартире сделан дизайнерский ремонт, функциональная планировка. Дом монолитно-каркасный, 9 этаж/17. Квартира теплая, внутренняя, уютная. Кухня, гостиная, детская ориентированы на восток, спальня на запад. Совмещенная зона кухни, столовой и гостиной в один большой простор.

Кухня итальянская с большим дизайнерским островом, красивая и практичная, имеет доступ к шкафам со всех сторон. В наличии встроенная техника ведущих мировых производителей Electrolux, Gorenje, Liebherr: духовой шкаф, плита, посудомоечная машина, холодильник, стиральная машина.

В гостиной большой раскладной современный диван, кресло, эффектные декоративные светильники ручной работы и настенное декоративное панно. Также установлен дизайнерский шкаф с большим аквариумом.

Спальня - встроенный шкаф-купе, kingsize кровать с качественным матрасом.

В детской: новая дизайнерская мебель из эко материалов, кровать с качественным матрасом, большой рабочий стол под окном, тумбочки. В детской комнате специально сделано зонирование, которое разделяет зону сна и зону учебы и игровой активности ребенка.

Пол - в спальне и детской натуральный паркет, в гостиной австрийское натуральное пробковое покрытие, очень теплое.

Ванная: большая джакузи на двоих Ravak Love story, сантехника ведущих мировых производителей. При входе находится отдельный санузел с умывальником.

Плитка в санузлах и на кухне итальянская, большого формата, двери фабричные.

При входе в квартиру просторный встроенный гардеробный шкаф. В квартире установлены электросчетчики, теплосчетчики и счетчики на воду.

Квартира имеет две большие утепленные лоджии на кухне и в спальне. На кухне лоджия имеет два встроенных шкафа. В квартире есть все необходимое для того, чтобы переехать и сразу жить.

Дом очень качественный, новые ремонты на этажах, чистота, аккуратность, консьерж, кодовые видеозамки на входе в подъезд, в доме хорошее ОСМД, дружные соседи, огороженная территория двора, новая детская площадка, частная парковка со шлагбаумом только для машин жильцов.

Метро Осокорки и метро Позняки 7 минут пешком. Сразу во дворе школа Киевская Русь и детский садик, через дорогу школа Скандинавская гимназия, еще три детских сада, много магазинов, рестораны, кружки для занятий вокалом, танцами, художественная студия, в нашем доме школа «Изобретатель», 5 минут до Эпицентра и «Метро», "Новус", "Спортмастер", клиника "Добробут", 10 минут "Спортлайф", 15 минут пешком до 2 красивых озер. Комфортный район для проживания с детьми.

Продает владелица, возможен торг. Сотрудничаем с риелторами для просмотра с потенциальным покупателем. Ждем на просмотр. Для связи лучше Viber или Telegram.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метра. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Є сантехніка. Проведені. Є покриття підлоги. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Джакузі, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2010 році. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет бездротовий. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Олена
Олена
Власник
11
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.