160 000 $
2 222 $/м²
ПРЕМІУМ єОселя Сирець ЖК Dibrova Park
72 / 26.51 / 26.81 м²
поверх 5 з 25
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
75 (сьогодні 1, вчора 3)
Опис
Функціональне планування: простора кухня-вітальня, яка обладнана всією необхідною технікою (микрохвильова піч, духова шафа, варильна панель, посудомийка, великий холодильник); Два санвузли: гостьовий-технічний, у якому розміщено стиральну та сушильну машинки, технічна шафа для господарського приладдя, унітаз, рукомийник, бойлер та основний санвузол, з великим дзеркалом, подвісною великою та вмісткою тумбою, душовою системою (велика душова кабіна) та унітаз.
Дві окремі кімнати з гарним виглядом на паркову алею. Панорамні вікна роблять квартиру ще просторішою та світлішою.
Ремонт в квартирі виконаний виключно з найякісніших та дорогих матеріалів. Все виконувалось згідно дизайн-проєкту.

Dibrova Park — це цілий мікрорайон з власною інфраструктурою та парковою зоною. Будинки комплексу розподілені по системі відкритих кварталів: зручна навігація по території, ніяких «колодязів» та закритих просторів, хороший рівень інсоляції у квартирах завдяки куту повороту будівель відносно один одного.
Будинок введено в експлуатацію 2023 року.

Прибудинкова територія — паркова зона з місцями для відпочинку, дитячими ігровими майданчиками та велодоріжками без активної проїжджої частини. Для зберігання автомобілів — чотирьох рівневий критий паркінг та прибудинкові стоянки по периметру.

Поряд зупинки автобуса №32, тролейбуса №5, маршруток №518, №537 та №575. Також, біля житлового комплексу планується відкриття станції метро "Мостицька".

Для розвитку інфраструктури району на території комплексу побудують 2 торгові центри площею 10 520 м², де відкриють магазини, бутіки, сервісні центри, відділення банків, аптеки, центри розваг та все те, чого може не вистачати поруч. З супермаркетів поряд вже відкриті «Наш Край» та новий Novus.

Продаж напряму від власника.
Ціна вказана з урахуванням комісії.
Деталі
В квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Шафа, Холодильник, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Владислав
Владислав
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
В пропозиції є незбережені дані.