135 000 $
2 616 $/м²
51.6 / 20.6 / 18.7 м²
поверх 26 з 26
Бетонно монолітний
Студія
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
52 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Продається видовa квартира з авторським ремонтом на останньому, 26-му поверсі. Я архітектор і робив ремонт для себе, починаючи з коробки від забудовника. У квартирі зроблено перепланування, завдяки якому вона перетворилася на простору студію. Високі стелі дозволили створити антресоль, де зверху розташувалися зона зберігання та додаткове місце відпочинку, а знизу — робоче місце.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3.4 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто, на парк. Квартира перепланована, планування кімнат Студія. Немає газу. Немає гарячої води. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2018 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Всі інженерні системи виконані якісно і на довгий термін. Оздоблювальні матеріали також підібрані з урахуванням довговічності та естетичності. У гардеробну і ванну кімнати встановлені двері прихованого монтажу, що створює додатковий затишок і візуальний простір. У квартирі встановлені надійні вхідні двері, кондиціонер Cooper & Hunter з правильним дренажем у каналізацію. Сантехніка Grohe, прально-сушильна машина Bosch, а також теплі підлоги в передпокої, ванній кімнаті та кухонній зоні забезпечують комфорт і зручність проживання. Квартира дуже тепла, з великими панорамними вікнами, що відкривають прекрасний вид на місто. Зовнішні стіни якісно звукоізольовані, що гарантує тишу і спокій.

Планування
Квартира представляє собою простору студію з функціональними зонами. Завдяки переплануванню створена антресоль з додатковими зонами відпочинку і зберігання, а також робоче місце під нею. Висота стель дозволяє максимально ефективно використовувати простір і додає відчуття об'єму і свободи.

Будинок і двір
Будинок оснащений чотирма ліфтами, два з яких вантажні, що забезпечує зручність переміщення і транспортування. У разі відключення електроенергії, ліфт може працювати від генератора. Територія будинку знаходиться під охороною, забезпечуючи безпеку мешканців. У дворі є дитячий майданчик і відкриті паркувальні місця для автомобілів. У будинку також працює консьєрж.

Інфраструктура
Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. У пішій доступності розташовані дитячий садок, лікарня, великий красивий парк, поштові відділення, супермаркети, ринок та інші необхідні об'єкти. Вдале територіальне розташування дозволяє швидко дістатися до всіх значущих місць і забезпечує зручність і комфорт у повсякденному житті.

В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.