78 000 $
1 461 $/м²
ПРЕМІУМ
53.4 / 21.2 / 14.7 м²
поверх 5 з 22
Бетонно монолітний
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
6 днів тому
88 (сьогодні 9, вчора 7)
Опис
Опис
Продам затишну, теплу і охайну 1-но кімнатну квартиру по вулиця Олени Пчілки 2a, Дарницький район, Позняки
на 5/ 22 пов. цегляного монолітно-каркасного будинку, 2009 р забудови, 53.4/21.2/14.7 кв.м.
Квартира складається з кімнати, кухні, сумісного просторого санвузла, коридору та заскленої лоджії.
В квартирі зроблений ремонт в світлих тонах, простора, чиста, світла та тепла. Стеля 2.75 м. Встановлено метало-пластикові вікна, чавунні батареї з регуляторами тепла, на підлозі - ламінат. Справна сантехніка. Гарні вхідні броньовані двері з МДФ оздобленням та фурнітурою підвищеної зламостійкості і звукоізоляцію. Вікна виходять у тихий, затишний двір.
Квартира продається укомплектована всім необхідним для комфортного якісного життя (з меблями та побутовою технікою)!
У коридорі нас зустрічає дзеркальна містка шафа-купе.
У кухні – сучасна вбудована кухня з підсвіткою, варочна поверхня, витяжка, великий холодильник з морозильною камерою, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, стильний і великий стіл ( трансформується в довжину до 3 метрів) та мʼякий куточок із коробом для зберігання.
Є вихід на засклену лоджію, яка облаштована сушаркою, розеткою та світлом. Можливість використання лоджії, як бюро.
У кімнаті – двуспальний розкладний диван, кондиціонер з зонуванням та пакетом для обігріву ( використання до -25 градусів зовнішньої температури), шафа-купе. Також є вихід на лоджію.
У санвузлі покладена плитка, установлена ванна, унітаз, пральна машина, бойлер, рукомийник, навісна шафа з дзеркалом та підсвіткою.
Встановлені індивідуальні лічильники на воду, світло та тепло. Також встановлено тепло лічильник на підʼїзд.
Невеликі кошти за комунальні послуги: влітку - 800-1200 грн, взимку 1500-1800 грн.
Вхідна група чиста, простора. Є три ліфти і консьєрж. Доглянута прибудинкова територія.
Розвинена інфраструктура: поруч ТРЦ «Ашан», Рівер Молл, ресторани, кавʼярні, дитячі майданчик і садок, школа, аптека, відділення Нової пошти, озеро для відпочинку також в 50-100 метрах є 3 автостоянки.
Чудове місце розташування: до метро «Позняки» 12 хвилин на маршрутці, до мосту 5 хвилин на автомобілі. До Дніпровської набережної можна прогулятися, навіть, пішки.
Прямий продаж, 1 власник.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2009 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклена. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
6
Днів на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.