108 000 $
2 620 $/м²
БЕЗ КОМІСІЇ ПЕРЕУСТУПКА Васильківська ЖК Нова Англія
41.22 / 14.02 / 15.59 м²
поверх 18 з 21
Українська панель
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
6 днів тому
12 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Без % для покупателя
Расположение: ЖК Новая Англия, дом "Ньюкасл", Голосеевский район, Киев
Этаж: 18 из 19
Площадь: 41.22 кв. м
Тип жилья: 1-комнатная квартира
Состояние: Новый дизайнерский ремонт, никто не проживал
Кухня-гостиная: 15.59 кв. м

Дополнительные удобства: Рядом метро Васильковская, закрытая территория с охраной, на этаже есть комора (продается отдельно), в доме установлен генератор, великолепный вид из окна
Описание:
Продается шикарная 1-комнатная квартира в престижном жилом комплексе "Новая Англия" в Голосеевском районе. Это один из лучших районов Киева для жизни с большим парком и отличной инфраструктурой. Квартира расположена на 18 этаже 19-этажного дома "Ньюкасл".

В квартире выполнен новый дизайнерский ремонт, и никто не проживал, поэтому вы сможете стать первым владельцем. Благодаря перепланировке удалось увеличить пространство для личных вещей, что делает квартиру еще более удобной для проживания.

Из окон открывается потрясающий вид, который порадует вас каждый день. На этаже также находится комора, которая продается отдельно и может служить дополнительным местом для хранения.

Жилой комплекс имеет закрытую территорию с охраной, что гарантирует безопасность и приватность. В доме установлен генератор. Кухня-гостиная площадью 15.59 кв. м позволяет удобно разместить зону для готовки и отдыха.

Без % для покупця
Основні параметри:

Розташування: ЖК Нова Англія, будинок "Ньюкасл", Голосіївський район, Київ
Поверх: 18 з 19
Площа: 41.22 кв. м
Тип житла: 1-кімнатна квартира
Стан: Новий дизайнерський ремонт, ніхто не проживав
Кухня-вітальня: 15.59 кв. м

Додаткові зручності: Поруч метро Васильківська, закрита територія з охороною, на поверсі є комора (продається окремо), в будинку встановлено генератор, чудовий вид з вікна
Опис:
Продається шикарна 1-кімнатна квартира в престижному житловому комплексі "Нова Англія" в Голосіївському районі. Це один з найкращих районів Києва для життя з великим парком та відмінною інфраструктурою. Квартира розташована на 18 поверсі 19-поверхового будинку "Ньюкасл".

У квартирі виконаний новий дизайнерський ремонт, і ніхто не проживав, тому ви зможете стати першим власником. Завдяки переплануванню вдалося збільшити простір для особистих речей, що робить квартиру ще більш зручною для проживання.

З вікон відкривається чудовий вид, який радуватиме вас щодня. На поверсі також є комора, яка продається окремо і може служити додатковим місцем для зберігання.

Житловий комплекс має закриту територію з охороною, що гарантує безпеку та приватність. У будинку встановлено генератор. Кухня-вітальня площею 15.59 кв. м дозволяє зручно розмістити зону для приготування їжі та відпочинку.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська панель, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, плитка. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. В квартирі є Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2023 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона, Комора. Поруч є зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, школа, дитсадок. Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Без комісії
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
VALION
Верифікований профіль
2
Роки досвіду
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 2
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 3986
Останній візит на сайт 3 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.