65 000 $
1 313 $/м²
49.5 / 14.5 / 22.6 м²
поверх 20 з 24
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 дні тому
5 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Від власника. Квартира + комора. Найкраще планування 1-кімнатної квартири в ЖК "Причал 8", вул. Гліба Бабіча, 8 (раніше вул. Канальна, 8). Перша черга будівництва. Документи на руках. Квартира знаходиться на 20-му поверсі 5-ї секції, вікна на озеро та зелену зону. До квартири йде комора 3.4 кв. м. на 0-му поверсі секції.

Забудовник «Інтергал-Буд».Будинок побудований із застосуванням монолітно-каркасної технології. Основний матеріал стін – керамоблок з подальшим утепленням мінеральною ватою. Стіни оштукатурені, на підлозі стяжка. Броньовані вхідні двері (протиударні, протипожежні, з МДФ-накладками), вікна профіль 5-камерний, двокамерний склопакет, енергоощадний, заповнений аргоном, 2 швидкісні ліфти, автономне опалення від власної газової котельні. Лічильники обліку тепла, води та двозонні лічильники електроенергії.У комплексі є зони для барбекю, зони відпочинку біля озера, підземний паркінг, фонтани, спортмайданчик із спеціальним покриттям, прогулянкові алеї, дитячі майданчики. Біля комплексу зупинка громадського автобусу № 35, який проходить через станцію метро Осокорки. Також в 5 хвилинах пішки знаходиться станція міської електрички Лівий Берег.
Поблизу комплексу знаходяться супермаркети «Сільпо», «Novus» та АТБ, торговий центр River Mall.

Є відеотур!

Пишіть у Viber, Telegram або WhatsApp.

Ріелторів прохання не турбувати.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на парк, на ріку, у двір. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Немає гарячої води. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Немає сантехніки. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги. Є балкон не засклений. Є лоджія, засклена. Стан стін - чистові роботи. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Прямий продаж. Не засклений. Засклена
Вячеслав
Вячеслав
Власник
Верифікований профіль
3
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Відеотур
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.