61 000 $
2 179 $/м²
28 / 20 / 8 м²
поверх 2 з 3
Газоблок
Студія
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 дні тому
17 (сьогодні 2, вчора 4)
Опис
Продаж квартири-студії 28 м2 від власника, без комісії.

ЗВʼЯЗОК ЧЕРЕЗ Telegram/Viber

ПРО КВАРТИРУ :

Площа : 28 м2
Висота стель : 2.80 м

Квартира з ремонтом та технікою, повністю підготовлена до проживання ! Виключно якісні матеріали. Багато місця для зберігання. Зручне планування. При маленькій квадратурі передбачені повноцінні зони для кухні, вітальні та спального місця. Великі вікна до підлоги та просторий балкон. Все це гарантує комфортне життя в даній квартирі.


ПРО БУДИНОК

Будинок комфорт-класу знаходиться на закритій території, що гарантує безпеку та приватність у великому місті. На території та поза нею - місця для паркування жителів будинку та гостей. Можливість придбання окремих коморок для зберігання габаритних речей.
Комунікації міські, лічильники на все.
Стильний дизайн коридорів будинку робить дорогу до квартири ще приємнішою та виокремлює його з-поміж інших :)

РОЗТАШУВАННЯ

Вул. Сергія Колоса 4 (Жуляни). Розташування будинку поєднує в собі спокійний спальний район та близькість до всіх можливих необхідних міських комунікацій. В 5-ти хвилинах зупинки громадського транспорту, виїзд на Велику Кільцеву. Поряд велика кількість шкіл, дитячих садочків , магазинів, кавʼярень та ресторанів для будь який смак. Спорт комплекси та парк з озерами. Недалеко декілька станцій метро.

За деталями прошу звертатись в Телеграм або Вайбер! В наявності також квартири з більшою площею.
Ласкаво просимо на перегляд :)
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на проїжджу частину. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Немає гарячої води. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка нова. Проведені. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна нові. Міжкімнатні двері типові, нові. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2023 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Можлива прописка. Поруч є школа, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на житло в житлово-будівельному кооперативі. Торг доречний. Сантехніка нова. Не засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Внутрішнє утеплення стін
Анастасія
Анастасія
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 дні тому
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.