150 000 $
3 650 $/м²
41.1 / 11.7 / 17.8 м²
поверх 4 з 9
Українська цегла
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
3 міс. тому
342 (сьогодні 0, вчора 25)
Опис
ВЛАСНА двостороння однокімнатна квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2 В.
4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8 , з новим дизайнерським ремонтом лише з натуральних якісних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями.
Простора кухня-вітальня та окрема спальня, дуже вдале планування квартири з гарним видом на зелену зону відпочинку та на парк.

Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе.

Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний).

Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8.

Мармурові поверхні і підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт на покриття стін, класичні двері із натурального масиву, укомплектована швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями.

Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач об'ємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії.
Ціна квартири 150 000 у.о., без комісії. Власниця.
За запитом доступний відеотур.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір, на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Є сантехніка. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. Є балкон засклений. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2020 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Охорона. Поруч є школа, супермаркет, парк, розважальні заклади, зупинки, дитсадок. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Прямий продаж. Нові. Засклений. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Любовь
Любовь
Власник
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 дні тому
Деталі інтер’єру
1. Паркетна дошка Italy Tavar mocco, 2. Італійський керамограніт у санвузлі та на балконі.
3. Стінова панель та стільниця на кухні + поверхня для столу із високоякісного кварциту Cesar Stone, Cloudy Brust.
4. Стіни оздоблені фарбою San Marco Cadoro з ефектом шовку.
5. Усі підвіконня виконані із іспанського мармуру Bianco Ibiza з класичною фаскою (а також ступінь на балкон, і поверхня стільниці у санвузлі) .
6. Розетки, вимикачі Jung Germany.
7. Двері із натурального масиву ET Group ( Двергі «Євгенія Ткаченко»), New Classic ANTIC; плінтус, ручки Linea Cali.
8. Кондиціонери СН.
9. Devi - найсучасніші
механізми (терморегулятори температури теплої підлоги) на балконі підлога та мармурове підвіконня з підігрівом, в санвузлі підлога з підігрівом.
10. Кухня та меблі компанії Стерх, механізми-доводчики Blum, Карго. Техніка на кухні Franke: духова шафа, варильна поверхня, витяжка, мийка, сенсорний кран з ламінарним потоком без розбризкування, диспенсер для миючого, диспоузер (подрібнювач), фільтр для води BWT Zero. Посудомийка Bosch, холодильник biofresh, no frost Liebherr.
11. Ліжко Delavega з підйомним механізмом та ящиками для зберігання, матрац King Koil Luxury.
12. Ванна, скляна шторка Ravak, настінні змішувачі та душова система Kludi. Прально-сушильна машина Bosch. Тумба Geberit, бойлер
Gorenie 120 л. Дзеркало з підігрівом, збільшувальним склом та підсвічуванням.
13. Портьєри блек-аут виконані із італійських тканин під замовлення.
14. Сучасні італійські люстри .

Планування
Однокімнатна двостороння квартира. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк.

Будинок і двір
Будинок побудований у 2020 році. Гарне розташування з виглядом на парк та на затишну зелену зону комплексу.
Територія комплексу закрита і охороняється. На території є велосипедні доріжки, місця для відпочинку, басейн, спортивна зона, що включає тенісні корти, волейбольний, футбольний та баскетбольний майданчики, а також облаштована зона для пікніків. Підземний та наземний паркінг. Є ресторани, кафе, кавʼярні, магазини, салони краси, перукарні, фітнес студії, школи, студії дизайну інтерʼєру, стоматологія та інші послуги.
Паління на території дозволене тільки у відведених зонах. Створені всі умови для комфортного проживання.

Інфраструктура
Поруч парк, розважальні центри, кінотеатри, школи, дитячі садочки, супермаркети, клініки, відділення банку.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.