92 000 $
1 359 $/м²
67.7 / 43.7 / 8 м²
поверх 4 з 16
Типова панель
Роздільне
Чудовий стан
вчора
3 дні тому
56 (сьогодні 0, вчора 14)
Опис
Будинок розташовано у зеленій зоні Святошинського району. Поруч знаходиться центр дитячої творчості, стадіон, спортивний комплекс. У квартирі у 2016 році зроблено капітальний ремонт, а також незначне перепланування. За рахунок балкону збільшено площу кухні. Другий балкон також збільшено і облаштовано шафами для зручного зберігання речей. Квартира продається зі всією вмонтованою побутовою технікою.

У 2018 році зроблено капітальний ремонт приліфтової території на 4 поверсі. У 2023р зроблено капітальний ремонт приліфтової території на 1 поверсі, встановлено відеоспостереження.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Типова панель, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Торг доречний, Прямий продаж. Інтернет дротовий (кабельний)
Дмитро
Дмитро
Власник
Верифікований профіль
3
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Зроблені шафи по всій стіні коридору, ніши з шафами на балконі, гардеробна.

Встроена побутова техніка на кухні: посудомийна машина, плита та духова піч Ariston. У ванній кімнаті бойлер на 50л. Є охоронна сигналізація компанії ВЕНБЕСТ.

Планування
Із переваг: зроблено перепланування балкону кухні (збільшена площа кухні), збільшено балкон у кімнаті, встановлено енергоефективні двокамерні вікна Salamander по всій квартирі. На кухні і балконі кухні тепла підлога.

Будинок і двір
У будинку в 2023 році коштом громади будинку, було зроблено капітальний ремонт вестибюлю першого поверху. В 2018р коштом жильців 4 поверху було зроблено капітальний ремонт тамбуру біля ліфту.

Інфраструктура
Напроти будинку розташовано центр дитячої творчості. Біля будинку парковка та спортивний і дитячий майданчик

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.