85 000 $
1 635 $/м²
52 / 18 / 16 м²
поверх 14 з 36
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
2 дні тому
2 міс. тому
179 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Продам простору однокімнатну квартиру з окремою спальнею в ЖК Київська Венеція, що знаходиться в Дніпровському районі Києва, в 20 хвилинах пішки від Метро Лівобережна.

Будинок комфорт-класу за адресою пр. Соборності (Возз'єднання) 30 введено в експлуатацію в 2014 році. ЖК “Київська Венеція” - це ідеальне місце для тих, хто веде активний спосіб життя та цінує свій час, аби не витрачати його на довгу дорогу до роботи. Комплекс зручно розташований поруч з проспектом Соборності та мостом Патона, що дозволяє за 15 хвилин на авто дістатися до центру Києва. Водночас розташування поруч з мальовничим Русанівським каналом робить проживання мешканців комфортним і затишним.

В будинку є три сучасних ліфта, один з яких вантажний з окремим входом. При в'їзді на територію ЖК встановлено шлагбаум. На вході до будинку гостей та мешканців зустрічає привітний консьєрж. Також додатково у під'їзді та окремо на поверсі облаштовано магнітні замки для вашої безпеки. При відключеннях електроенергії працює генератор на ліфт. Оптоволоконний інтернет дозволяє бути на зв'язку весь час.

Квартира знаходиться на середньому безпечному 14-му поверсі, звідки відкривається чудовий вид на канал та Правий берег Києва. Висота стелі складає 2.7 м.

ПЛАНУВАННЯ:
- коридор;
- суміщений санвузол з душовою кабіною;
- гардероб;
- кухня з виходом на лоджію;
- роздільна спальня;

КОМПЛЕКТАЦІЯ
Квартира облаштована всіма необхідними для проживання меблями та технікою. В наявності двоспальне ліжко, розкладний диван, вбудована кухня, холодильник, варильна панель, духовка, пральна машина, електричний бойлер, телевізор та кондиціонер.

ІНФРАСТРУКТУРА
Головною особливістю ЖК є його вигідне розташування: дорога від дому до станції метро «Лівобережна» займе всього 20 хвилин пішки. А дістатися Хрещатику та історичного центру міста можна за 20-25 хвилин на авто. Також прямо навпроти будинку є зупинка громадського транспорту.

Особливістю даного комплексу є простора прибудинкова територія з дитячими і спортивними майданчиками та парковою зоною відпочинку. На першому поверсі комплексі працюють продуктові магазини, кафе та медичні заклади.

Від будинку можна одразу спуститися до набережної Русанівського каналу - улюбленого місця відпочинку мешканців Лівобережжя. Вибір активностей безмежний: починаючи від ранішньої пробіжки, прогулянки на SUPах, велосипедної поїздки і закінчуючи барбекю-пікніком з друзями біля води.

Квартира пропонується без комісії для покупця. Підходить під іпотечну програму єОселя 3%. Також розглянемо продаж по сертифікату єВідновлення. З колегами співпрацюю без дублювання в рекламі.

Телефонуйте та записуйтеся на перегляд!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Душова кабіна. Загальний стан квартири - Євроремонт. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Верифікований профіль
Silver partner
Сертифікат
АФНУ
14
Років досвіду
8
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 2772
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Історія зміни ціни
06.09.2024 - 3 000 $ 85 000 $
09.07.2024 88 000 $
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.