164 000 $
2 306 $/м²
71.12 / 47.77 / 3.53 м²
поверх 15 з 22
Бетонно монолітний
Студія
Чудовий стан
3 дні тому
2 міс. тому
275 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Квартира на березі Дніпра з прекрасною інфраструктурою. Загальна фактична площа 71м2. Вітальня з вбудованою кухнею площею 25,5м2 має вихід на лоджію 4,5м2. Дві спальні 12м2 та 14м2. Просторий санвузол 7м2 та відокремлений гардероб 3,5м2. Квартира забезпечена всією необхідною технікою та меблями. Оснащена тепловим насосом (охолодження/обігрів), лічильниками на тепло та воду, обігрівом підлоги в санвузлі, електроплитою, бойлером.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон на місто, на ріку. Квартира перепланована, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Є лоджія, не засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2014 році. У квартири 1 власник, прописані 2 людини. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Охорона, Консьєрж, автопарковка. Поруч є дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж. Сантехніка нова. Нові. Не засклена. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
3
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 дні тому
Планування
Кваритра перепланована з 2-х кімнатної в трикімнатну: велика вітальня з вбудованою кухнєю є місцем для сімейного відпочинку та зустрічі з друзями, для особистого простору є дві відокремлені спальні (одна з них для дітей). Вітальню можливо збільшити за рахунок лоджії.

Будинок і двір
Контроль доступу через домофон, постійно чергують привітні консьєржі. Житловий комплекс має охорону, на в'їзді шлагбаум, територія огороджена парканом. З паркуванням немає проблем - безкоштовно, в любий час доби. В комплексі є двохрівневий паркінг, можна докупити паркомісце. Затишний внутрішній двір забечпечує безпеку мешканців та дітей. Є шикарний дитячий майданчик, спортивний майданчик з тренажерами, поле для футболу/баскетболу/волейболу. Доступ до квартири забезпечений 2-ма пасажирськими та вантажним ліфтом. На кожному поверсі є пожежний кран, в квартири заведена пожежна сигналізація з датчиками дима та вогню. Будинок оснащений протипожежною вентиляцією. Сходова клітина відокремлена від квартирного блоку через балкон, вихід через окремі двері на вулицю. Будинок здано в експлуатацію в 2014р. Енергоефективність за новими стандартами: зовнішні стіни з газобетону утепленому базальтовою ватою 120мм та двокамерні склопакети дозволяють не включати опалення до зовнішньої температури +3град. Опалення централізоване з лічильником або тепловий насос в квартирі.

Інфраструктура
ЖК "Парк Стоун" знаходиться на березі Дніпра та має прямий вихід до води, на оболонську набережну з парком "Наталка". До будинку примикає великий сквер "Сад Каменів" з фонтаном та огригінальними скульптурами. В комплексі є декілька салонів краси, кав'ярні, мінімаркет, фітнес клуб, приватний дитячий садочок. В пішій доступності супермаркет NOVUS. Поруч METRO, BLOCKBASTER, SKYMALL. Мережа велосипедних доріжок тягнеться до парку "Муромця" та труханового острова з майже дикою природою.

Історія зміни ціни
10.08.2024 - 4 000 $ 164 000 $
12.07.2024 + 2 400 $ 168 000 $
09.07.2024 165 600 $
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.