55 000 $
2 200 $/м²
  Власність верифіковано Печерська КНУКіМ
25 / 18 / 5 м²
поверх 5 з 14
Бетонно монолітний
Суміжно-роздільна
Чудовий стан
вчора
2 міс. тому
802 (сьогодні 5, вчора 8)
Опис
Пропрнується чудова квартира-студія в новому будинку бізнес-класу з якісним ремонтом, меблями та побутовою технікою в самому центрі міста Києва, біля метро Печерська (7 хв пішки), університету, поряд сімейна амбулаторія, супермаркети, аптеки, парк, дитячий майданчик. Територія закрита, є підземний паркінг та паркомісця на території. Встановленні лічильники, власне ОСББ. Підходить як для проживання, так і для бізнесу (оренда чи комерція). Всі документи готові до заключення Договору купівлі-продажу. Ласкаво просимо до перегляду в зручний для Вас час. Ріелторів прохання не турбувати, прямий продаж від власника. Ціна 55000 + окремо сплата податків 2% і послуг нотаріуса.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3 метра. В квартирі 1 вікно, Вид з вікна у двір. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 2018 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, розважальні заклади. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Інтернет дротовий (кабельний). Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Надія
Надія
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Деталі інтер’єру
Якісний ремонт

Планування
Квартира-студія

Будинок і двір
На території будинку продуктовий магазин, спортзал, кафе, парк-місця, блок для сміття.

Інфраструктура
Вся необхідна інфраструктура поряд - метро, дитячий майданчик, лікарня, аптеки, супермаркети, спортивні та художні секції.

Історія зміни ціни
02.09.2024 - 1 500 $ 55 000 $
26.08.2024 - 500 $ 56 500 $
12.07.2024 57 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.