43 000 $
1 429 $/м²
  Власність верифіковано ТОРГ Троєщина ЖК Район-2
30.1 / 24 / 6.1 м²
поверх 6 з 9
Газоблок
Студія
Євроремонт
сьогодні
4 тиж. тому
3517 (сьогодні 148, вчора 253)
Опис
Продається 1к квартира-студія в ЖК "Район-2", Троєщина, вул. Лісківська, 37. Квартира на 6-у поверсі 9-и поверхового будинку клубного типу з охороною та відеоспостереженням. Загальна площа студії - 30,1 м², кухня - 6,1 м².
Квартира мебльована, є кондиціонер, бойлер, електроплита, духова шафа, холодильник, телевізор та інтернет, що працює без світла. Виконаний ремонт у світлих тонах, панорамні вікна, лічильники на опалення і воду. Квартира не кутова, тому взимку тепло навіть без опалення, є прямі договори з Київводоканал та ДТЕК.
ЖК має підземний паркінг, який слугує як бомбосховище, генератор, що забезпечує безперебійне водопостачання при відключеннях світла, та зручний дитячий майданчик.
Безпосередньо в житловому комплексі є супермаркет, відділення Нової пошти, кафе та салони краси. Поруч також розвинена інфраструктура – школи, дитячі садочки, ТРЦ, спортивні зали, банки, аптеки, неподалік - зони відпочинку, річка Десна та пляжі. Вдале транспортне сполучення в різні напрямки - м. Лісова, м. Чернігівська, м. Лівобережна та м. Звіринецька, в пішій доступності – транспорт в напрямку м. Почайна, м. Героїв Дніпра, м. Дарниця та центральний залізничний вокзал.
Квартира у власності більше 3 років, без боргів за комунальні послуги та обтяжень. Можливий торг!
Студія вільна та чекає нових господарів!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 1 вікно, Вид з вікна на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - ламінат, плитка. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля емульсія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Охорона, автопарковка. Поруч є школа, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Нові. Інтернет оптоволоконний
Олена
Олена
Власник
Верифікований профіль
5
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
В квартирі є
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Історія зміни ціни
04.09.2024 - 1 000 $ 43 000 $
18.08.2024 44 000 $
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.