35 000 $
1 045 $/м²
33.5 / 16.1 / 6.1 м²
поверх 3 з 5
Українська цегла
Задовільний стан
1 тиж. тому
1 міс. тому
50 (сьогодні 2, вчора 1)
Опис
Квартира площею: загальна площа 32,5 квадратних метрів, житлова кімната 16,1 квадратних метрів, кухня 6,1 квадтатніх метрів, знаходиться у цегляному будинку, у зимовий період ,тепла. Розміщена квартира на 3 поверсі 5 поверхового будинку,є балкон, невелика комора площею 2 квадратних метра, просторний передпокій, площею 4,6 кадратних метрів. У квартирі є все неохідне для зручного, комфортного проживання: необхідна домашня техніка, нова газова плита з духівкою, підрів води за допомогою газової колонки, замість якої можлива установка двохконтурного газового котла з функціею обігріву квартири у будь яку пору року, пральна машина, холодильник, меблі у кімнаті та на кухні, вхідні двері металеві.
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.8 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - газова колонка. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - паркет, лінолеум, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - ремонту не потребують, стеля шпалери. Вікна дерев'яні, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина. Будинок побудований в 1979 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Автопарковка, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, розважальні заклади, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право на спадщину за законом. Торг доречний, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Не засклений. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 1050 $
В квартирі є
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Ден-Украина
Верифікований профіль
6
Років на сайті
Активних оголошень 3
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 3016
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
У квартирі є меблі, у кімнаті та на кухні, необхідна домашня техніка, нова газова плита з духівкою, підігрів води за допомогою газової колонки, мінялось сантехнічне обладнання.

Планування
Планування у квартирі згідно технічного паспорта, перепланування не здійсьнювались.

Будинок і двір
Будинок цегляний, у гарномум стані, знаходиться у зручномум місці віддаленому від голових транспортних магістралей, вхідні двері металеві, устновлений домофон, подвірья будинку упоряджене, є зелені насадженя, дитячі майданчики, зони відпочинку з лавками, пішохідні доріжки асфальтовані.

Інфраструктура
На массиві Вишгородський на якому розташований будинок, добре розвинені: побутова, торгівельна транспортна, інфраструктури, у пішохідній доступності знаходяться: декілька шкіл, дитячий садок, декілька продуктових супермаркетів, продовольчий та речовий ринки, дитяча поліклініка, кабінети сімейних лікарів, великий упоряджений парк з дитячими майданчиками та зонами для відпочинку, є великий житловий комплакс з аптеками, відділеннями банків, з магазинами різного призначення є кафє ресторан, на сусідніх масивах: Виноградар, Оболонь, Куренівка, розташовано декілька великих торгівельно розважальних комплексів, для відпочинку у літній час в декільках зупинках громадського транспотру знаходиться великий лісовий массив " Пуща лісова " з упорядкованим парком " Пуща водиця" з парковою зоною з озером з чистою джерельною водою та пляжем.Транспортна інфраструктура представлена великою кількістю маршрутів громадського транспорту.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.