290 000 $
2 184 $/м²
132.8 / 75.9 / 15.2 м²
поверх 9 з 19
Бетонно монолітний
Роздільне
Чудовий стан
вчора
3 тиж. тому
25 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Квартира розташована в будинку ЖК «Сонячна брама» номер 75a (відзначений найвищою якістю забудови в комплексі).
Від власника.
Метро 8 хв (Виставковий центр). З якісним дизайнерським ремонтом.
Фото відповідають дійсності. Чудова, зручна квартира з трьома спальнями, двома санвузлами, місткими шафами, гардеробною, просторою кухнею-студією зі столовою. Є можливість швидкого демонтажу однієї стіни, і перетворення квартири на величезну студію з двома спальнями. Встановлений бойлер, очисна система на питну воду, посудомийка, електрика підлаштована на резервне живлення від EcoFlow.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 4 кімнати, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 6 вікон, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - паркет, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля шпалери. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2012 році. У квартири 1 власник, прописані 3 людини. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Консьєрж, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, парк, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір дарування. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Телевізор
Ігор
Ігор
Власник
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Деталі інтер’єру
Майже всі меблі лишаються у квартирі.
Вся техніка також лишається в квартирі: пральна машина, холодильник, посудомийка, духовка, СВЧ, плита.

Планування
В квартирі змінене планування. На початку квартира мала дві зони, спальний блок (дві спальні, санвузел) та студію (коридор, 60+ квадратних метрів студія). Але згодом в студії відгородили одну стіну (відносно легко демонтується).

Будинок і двір
У будинку 4 ліфти (1 пожежний), дуже затишний і тихий двір. Багато дитячих майданчиків навколо. Поруч паркова територія університету Шевченко.

Інфраструктура
У житловому комплексі є декілька магазинів, кафе, аптек, відділення Нової Пошти, клініки та стоматологія. В середині комплексу чудовий міні-парк

Історія зміни ціни
06.09.2024 - 30 000 $ 290 000 $
19.08.2024 320 000 $
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.