455 000 $
2 252 $/м²
202 / 140 / 62 м²
поверх 2 з 5
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
сьогодні
1 міс. тому
99 (сьогодні 4, вчора 2)
Опис
«Ліберті Естейт» − житловий комплекс преміум-класу, що складається з будинку клубного типу, який виконаний за монолітно-каркасною технологією. «Liberty Estate» об’єднаний з ЖК Liberty Residence спільною територією.
Пропозиція для тих, хто мріє жити у старовинній частині столиці. Це будинок клубної форми, де кожен зможе знайти комфорт, затишок, безпеку та невичерпні можливості. Будинок зведений у сучасному стилі, фасад оздоблений элегантным травертином та фасадним декором. За рахунок височини, на якій стої beть будинок, з панорамних вікон квартири відкривається неймовірний вид на місто. Крім того, завдяки енергозберігаючим технологіям жильці зможуть значно зменшити вартість утримання житла.
У ході будівництва використовувалися матеріали найкращої якості. Панорамне скління вікон виконано алюмінієвими трикамерними склопакетами з аргоновим наповненням, встановлена система відтаювання підлоги на видових терасах.
Парадні оформлені гранітом і мармуром. На ліфті марки Schindler можна за допомогою особистого ключа потрапити в підземний паркінг.

Квартира, загальною площею 205 м2, Хол, кухня, вітальня має единий простір більше 100 м2, що має переваги для втілення свого власного планування, а різниця у рівнях і висота стелі (від 3,2 до 4,8) роблять цю квартиру унікальною в даному ЖК, також є можливість поділити площу квартири на 2 окремих приміщення, одне з яких можна використовувати як комерційну нерухомість з окремим виходом на вулицю, та висотою стелі 4,8 м.

Також є готові концепції по дизайн проєкту даної квартири.

Додатково пропонуємо два парко-місця (окремо)

Які в ЖК є зручності і характеристики:
Безпека-територія огорожі парканом, КПП, шлагбаум, домофон, відеодомофон, охорона, відеоспостереження на дому та на території.
Озеленення- газон, автополив, ландшафтний дизайн, клумби, альпійська гірка, рослини всередині будівлі. Благоустрій- альтанки, відпочинкові зони, місця для барбекю, та мощення території піщаник, приватний тихий двір з бесідкою.
Тип паркування для мешканців – Підземна і наземна паркова, охорона паркування, відеоспостереження, автоматичні ворота, шлагбаум, для гостей наземна паркова.
Відмінна локація – до Подолу 5 хв., до Хрещатика , Майдана Незалежності 15 хв. на авто.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, квартира вільного планування, висота стелі 3.2 метра. В квартирі 4 вікна, Вид з вікон у двір, на місто. Квартира перепланована, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонної плити немає. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Вхідні двері дерев'яні. Є стяжка підлоги. Є 2 балкони не засклені. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна алюмінієві, нові. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Під офіс, автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна. Не засклений. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Віталій
Віталій
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.