86 000 $
1 623 $/м²
53 / 22 / 15 м²
поверх 6 з 36
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
вчора
2 тиж. тому
53 (сьогодні 2, вчора 3)
Опис
Пропонується для продажу 1-кімнатна квартира в престижному житловому комплексі бізнес класу "Manhattan City". Квартира розташована на комфортному 6-му поверсі, загальна площа 53 кв. м. Також в продажу додаткове господарське приміщення, розташоване на тому ж поверсі поруч із кватирою, площею 7 кв. м.
Квартира простора, має велику приміщення гардеробну кімнату та велику ванну, засклену лоджію. За потреби зе легкістю переплановується у двокімнатну. Висота стелі 3 м. З вікон відкривається приголомшлива панорама на центр Києва.

Квартира розташована в третьому блоці житлового комплексу, що складається з трьох об’єднаних між собою 36-поверхових веж з інноваційним виразним фасадом та унікальною системою освітлення, що робить цей комплекс одним із найбільш захоплюючих житлових будинків країни, де забезпечено комфорт, індивідуальний сервіс та високий статус для кожного.

Інфраструктура житлового комплексу вражає своєю різноманітністю та здатна задовільнити вимоги як дорослих, так і маленьких мешканців: просторий паркінг на 400 місць, сучасні дитячі ігрові майданчики, спортивний клуб з басейном, центр розвитку дитини, магазини, кафе та інші заклади, на даху стилобату, що поєднує будинки, декілька спортивних майданчиків, лаунж-зони, власна прогулянкова алея з дитячими ігровими зонами. Під’їзди обладнані системою контролю доступу, для забезпечення комфорту та безпеки мешканців діє конс’єрж-сервіс, в будинках встановлені надійні та безшумні ліфти фірми KONE
Розташування в центрі міста, близько від основних київських магістралей Берестейського та Повітрофлотського проспектів, піша доступність до станції метро Політехнічний інститут та інших видів транспорту надає можливість швидко дістатись до будь-якої точки міста.
Навколо Ви знайдете все необхідне для комфортного життя: школи та дитячі садочки, безліч магазинів, ресторанів та кафе, торгово-розважальні центри, спортивні клуби, майданчики для прогулянок з малюками. Поруч із будинком розташований улюблений дорослими та дітьми ресторан McDonalds, Палац Урочистих подій, пішки можна прогулятись до Київського Зоопарку, Цирку та Універмагу Україна з безліччю магазинів та бутиків.

Мрієте про комфортне та динамічне життя в серці сучасного міста? Вітаємо! Ви знайшли те, що шукали!

Оформлене право власності, прописаних немає, всі необхідні податки сплачує продавець, без комісії для покупця.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на місто. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол. Немає сантехніки. Труб немає. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. В квартирі є Лічильники. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 2 власника, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Автопарковка, Можлива прописка, Охорона, Консьєрж, Комора. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Ексклюзивний договір. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
В квартирі є
  • Лічильники
Nina Tarasenko Real Estate Consulting
Верифікований профіль
Platinum partner
17
Років досвіду
7
Верифікованих рекомендацій
7
Років на сайті
Активних оголошень 9
Ексклюзивних об'єктів 2
Рекламна активність 15380
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.