770 000 $
5 923 $/м²
130 / 60 / 26 м²
поверх 10 з 23
Українська цегла
Суміжно-роздільна
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 тиж. тому
20 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Вам знайомі такі бренди як: Baxter, Cassina, Poliform, Molteni, Living Divani, DiTre, Desalto, Sonus Faber, Marantz, Rel, Dali, Liebherr, Bolia - Designed, Vibia, Magniflex, Siemens, Mitsubishi electric, Reynaers, Akvantis. Запрошуємо Вас на перегляд ексклюзивної квартири.

Квартира після капітального, довготривалого ремонту. В цьому випадку - дійсно все робилось для себе і під себе.
Загальна проща квартири - 130 м.кв.

Вся квартира обладнана приточно-витяжною системою повітря від Mitsubishi Еlectric з рекуператором повітря, фільтрами та системою кондиціонування скритого монтажу. Не потрібно відкривати вікна для провітрювання приміщення, тому що в квартирі завжди свіже та чисте повітря.

У квартирі встановлено максимально продуктивну і дорогу систему очищення води Akvantis, в тому числі зі зворотним осмосом.
По всій квартирі тепла підлога. Дзеркала в санвузлах з підігрівом, щоб не запотівали під час приймання душу/ванної. Встановлено 2 бойлери: основний на 200л та додатковий на 100л.

Квартира обладнана сучасною системою аквастоп Neptun, яка перекриває подачу води в квартирі у випадку спрацювання датчика протікання.

Відеонагляд, тепла підлога, приток повітря та кондиціонування керується як з квартири, так і з мобільного застосунку з будь-якої точки світу.

Кухня – вітальня – 65м.кв
Вітальня:
Центральний диван з подушками від Baxter - індивідуальне замовлення, максимально дорога преміум шкіра. Три дизайнерські кавові столики від Baxter і Cassina, крісло Molteni, світильник від Bolia- Designed by Kateryna Sokolova.
Окрасою вітальні є частина стіни оздоблена каменем кварцит-Phyton (Аргентина) з підсвіткою та полицею із натурального шпону та металу, в темний час має неперевершений вигляд. Телевізор Samsung 85’.
Якщо Ви цінуєте першокласний звук, тоді домашній кінотеатр з High-End системою 7.1 Dolby Atmos, фронтальні колонки Sonus Faber Sonetto III Black оздоблені натуральною шкірою, аудіо-відео ресивер Marantz, колонки в стелі від Dali, сабвуфер RЕL та програвач для вінілових платівок Denon дадуть вам змогу насолоджуватись найякіснішим звуком.
Два різнорозмірних дизайнерських натуральних килими також замовлялись виключно під цей дизайн-проект.

Кухня:
Скляні матові фасади в металі.
Обладнана вбудованою технікою від Siemens: духовка-мікрохвильовка, пароварка, варильна поверхня, посудомийна машина, чайник, а також пральна та сушильна машини від Siemens останньої надсучасної серії. В кухонний острів вбудовано двозонний винний холодильник Liebherr, (для білого та червоного вина). Основний холодильник Side by Side від LG з льодогенераторам.
Поруч з холодильником - «Чоловіча шафа». Це бар для міцних напоїв з підсвіткою, виконаний по індивідуальному замовленню. Повністю у склі - зовні матове чорне скло. Барна стійка із натурального шпону та барні шкіряні стільці подарують Вам неповторні вечори за келихом міцного.
Центральний круглий стіл для обіду або вечері від провідної Італійської фабрики Desalto на 5-7 персон з дизайнерською люстрою від Vibia та величезне дзеркало поруч створює ефект ще більшого простору. Технологічна перлина кухонної зони - «Повітряна штора». Це унікальна система відсікання повітря в зоні приготування їжі від іншої, тобто під час процесу готування сторонні запахи не потрапляють до вітальні.
Синя функціональна шафа дуже уміло вписана в інтер'єр, також виконує багато функцій.
Тераса з чудовим краєвидом на Олімпійський стадіон та лісопаркову територію.
Це треба бачити своїми очима, тому що гарних видових локацій не так багато у Києві, і це одна з найкращих.

Гостьовий санвузол - 5м.кв.
Скляна душова кабіна брутального темного тону з рукомийником, які виготовлявся під замовлення із Мармуру.
У коридорі світла шафа скритого монтажу для взуття та одягу, ніби частина стіни.

Гардеробна - 8м.кв.
Простора світла кімната, яка задовольнить всі Ваші потреби.

Основний санвузол – 9 м.кв. з вікном
Душова скляна відкрита кабіна та зручна ванна. Частина стіни - це напівпрозоре скло, яке з'єднує ванну кімнату з основною спальнею. Дві скриті шафи для дрібних речей.

Спальня 18м.кв.
Італійське ліжко Living Divani зі спальним місцем 200*180cм, приліжкові італійські тумби Poliform, (має скляну поверхню, а полиця оздоблена всередині натуральною шкірою). Найкращий матрац від італійської фабрики Magniflex. Різнозональне освітлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів. Також у обох кімнатах підвіконня з натурального Мармуру.
Основний санвузол та спальня можуть відокремлюватись (зачинятись скритою перегородкою) та бути повністю прихованими від Ваших гостей.

Гостьова спальня 18кв.м.
Робочий кабінет або дитяча кімната має велику шафу-стіну, робочий стіл, та дизайнерський диван, бра на стіні від Bolia - Designed by Kateryna Sokolova та картина написана під замовлення. Телевізор Samsung Frame 55 дюймів, килим замовлявся персонально для цієї кімнати.

Квартира укомплектована повністю всім для життя. Відповідний посуд і всі аксесуари підбирались під цю квартиру дизайнером разом з господарем.
Будинок обладнано індивідуальною газовою котельною для опалення. Квартира заходиться на 10 поверсі, гаряча та холодна вода є завжди (відключення світла на це не впливають). Також в будинку є генератор, завдяки якому робота ліфтів, водопостачання та опалення взимку автономне.
За окрему вартість є велике повнорозмірне паркомісце (15кв.м) в закритому, теплому, повністю ізольованому паркінгу у будинку. Доступ ліфтом зі свого поверху.
Також є гостьовий паркінг закритого типу в дворі будинку для гостей.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Без комісії
Park Lane
Верифікований профіль
11
Років досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 21
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 18999
Останній візит на сайт 2 дні тому
Рекомендувати
Деталі інтер’єру
техніка і меблі відомих брендів Baxter, Cassina, Poliform, Molteni, Living Divani, DiTre, Desalto, Sonus Faber, Marantz, Rel, Dali, Liebherr, Bolia - Designed, Vibia, Magniflex, Siemens, Mitsubishi electric, Reynaers, Akvantis.

Будинок і двір
ЖК "Chelsea Tower" , будинок 2015р., монолітний каркас із наповненням зовнішніх стін керамічною цеглою, вентильований фасад, утеплений мін.ватою, цілодобовий консьєрж, відеонагляд, 3 ліфти, 2 з яких спускаються у паркінг, закрита територія, цілодобова охорона.

Інфраструктура
Поруч ресторани, кафе, бутіки, супермаркет, Центральний стадіон і ТРЦ"Олімпійський", навчальні заклади, дитячі садки, метро - 5 хвилин.Поруч вся необхідна інфраструктура.

Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.