95 000 $
1 699 $/м²
  Власність верифіковано ПРЕМІУМ Виставковий центр Жуляни ЖК Ліко-Град 3
55.9 / 19.2 / 16.4 м²
поверх 8 з 15
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
сьогодні
2 дні тому
52 (сьогодні 7, вчора 26)
Опис
Продам затишну квартиру в одному з кращих житлових комплексів Києва (ЖК Лікоград). Квартира по вул. Степана Рудницького, 3А (Академіка Вільямса) загальною площею 56 кв.м від власника, після ремонту, оновлено меблі та техніку. У дворі дома знаходиться велике підземне укриття. Двір не виходить на проїзну частину, з усіх боків закрит домами. Поряд з домом є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: дитячі та спортивні майданчики, магазини та супермаркети, паркінги, салони краси, спортивні зали, дитячі гуртки, медичні заклади, Rozetka, Нова пошта, кафе і ресторани. Приватні садочки та школи - прямо поряд, державні садочки та школи - на відстані 2-х зупинок транспорту, амбулаторія в 7 хвилинах пішки, приватні клініки - у дворі, Спортлайф - 15 хвилин пішки. Зупинка громадського транспорту (декілька маршрутів тролейбусів та маршрутки) - за сусіднім домом, 1 хвилина пішки, ст. метро Виставковий центр - 15 хвилин пішки, ст. метро Васильківська - 20 хвилин пішки. Наш район - один з найбезпечніших в місті, мешканці - переважно молоді сім'ї. Квартира мебльована та оснащена всією необхідною для комфорту і безпеки побутовою технікою в ідеальному стані (фірми Bocsh, Gorenje та Samsung): пральна машина, посудомийна машина, 2 кондиціонери, 2 телевізори (у спальні 65 дюймів), бойлер, індукційна варильна поверхня, духовий шкаф, мікрохвильовка, система фільтрації води - зворотній осмос, робот-пилосос, також квартира облаштована системою розумний дім. Квартира світла, двостороння, схід сонця зі сторони спальні. Усі приміщення правильної форми без ламаних кутів. Встановлені лічильники на воду, опалення, електрику (день/ніч). Висота стелі 2,70 м. Площа кімнати становить 19,2 кв.м.
В будинку цілодобово працює консьєрж. Документи повністю готові для продажу, прав власності - більше 3-х років, діти не прописані.

Під Є-ОСЕЛЮ не підходить, будинок 2012 року.

Ріелтор в мене є! В аукціонах участі не беру! Перегляд для ріелторів тільки з замовниками!!! І прохання - не дублювати оголошення!
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Є сантехніка. Є покриття підлоги. Є балкон засклений. Вікна металопластикові. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2011 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, море. Квартира приватизована. Вільна. Засклений. Інтернет дротовий (кабельний)
Анастасія
Анастасія
Власник
Верифікований профіль
1
Рік на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.