125 000 $
1 401 $/м²
Гостомельське шосе, 9г/6
89.2 / 43.8 / 20.4 м²
2 поверхи
1 сот
Таунхаус
3 кімнати
Дизайнерський ремонт
2 дні тому
2 тиж. тому
20 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Таунхаус з ремонтом та меблями у котеджному містечку Сонячний при в'їзді в Гостомель. Закритий в'їзд через ворота автомат. Поруч дитячі майданчики, облаштований парк, школа та сад у пішій доступності.
Перед входом в будинок знаходиться паркувальне місце, огороджене туями, з кухні-студії вихід на задній дворик-терасу, тут викладена плитка та висаджені вічнозелені насадження. Дворик огороджено дерев’яним парканом.
Встановлено італійський газовий котел на гарячу воду та систему опалення, додатково встановлено місткий бойлер. Розведена водяна тепла підлога по першому поверху, в санвузлах, та в зоні еркерів у спальнях. Встановлено систему фільтрації води (3 фільтри) та зворотний осмос для питної води.
На першому поверсі розташовується гостьова кімната-кабінет, гостьовий санвузол з душовою, кухня-вітальня з виходом в зелену зону. Сучасна кухня з фурнітурою blum, оснащена вбудованою технікою (посудомийна машина, духова шафа, газова варильна поверхня, витяжка, холодильник окремий). На другий поверх ведуть бетонні сходи обшиті натуральним деревом, тут розташовуються спальня, дитяча та санвузол з великою ванною, де розташована пральна машина. Є обладнане, містке горище з відкидними сходами.
Будинок побудований з червоної цегли, центральна каналізація, вхідна вода свердловина, електрика день/ніч, додатково залишається генератор. Комунальні платежі мінімальні. Підлога керамограніт на першому поверсі та паркетна дошка з ясена у спальнях. Встановлено стабілізатор напруги, охоронну систему з датчиками руху та кондиціонери у спальнях другого поверху.
Дві лінії таунхаусів цілі, всі сусіди живуть. Навпроти лінія постраждала, частково під знос (планується реконструкція).
Навколо сосни, паркова зона. На машині до Києва 15 хвилин, до центру Бучі та до всієї інфраструктури асфальтований під'їзд займає 5 хвилин. У пішій доступності зупинка громадського транспорту у напрямку Київ (Академмістечко та Мінський масив), Ірпінь, Бучу. Поруч магазинчики, ринок за 1 км, ТЦ Фора та Юск в 300 метрах. Школа та садок у пішій доступності. Оформлення 2% та 1%. Так держ програми.
Покази у зручний час, оперативні відповіді у зручному для вас месенджері.
Не витрачаю ваш час - індивідуальний підбір будинків, короткі маршрути та вирішення ваших побажань у мінімальний термін.
Люблю свій дім та бажаю цього кожному!
З повагою, Катерина.
Деталі
Таунхаус, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - збірний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 1 сотка. Висота стелі 2.9 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до моря - 900 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел газовий. У будинку 2 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - дерево. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2018 році. Централізована каналізація. На території ділянки є сад. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Можливість прописки. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Верифікований профіль
7
Років досвіду
7
Років на сайті
Активних оголошень 7
Ексклюзивних об'єктів 3
Рекламна активність 1372
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Адреса
смт. Гостомель, Гостомельське шосе, 9г/6
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.