10 500 $
477 $/м²
22 / 17.8 / 4 м²
поверх 2 з 2
Українська цегла
Студія
Задовільний стан
3 тиж. тому
1 міс. тому
46 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продається однокімнатна квартира- студія в ОСМД. Будинок свіжий, сдан в експлуатацію в 2011 році.
Район Французького бульвара, затишний район, приватний сектор, зі своїм закритим двориком та парковкою біля дому, біля зупинок громадського транспорту і метро "академіка Барабашова".
Квартира в жилому стані (за бажанням всі меблі будуть вивезені), в наявності пральна машина, холодильник, бойлер, опалення - газовий котел на всю ОСМД (при відключеннях світла живиться від генератора, тепло завжди, також є можливість підзаряжати пристрої).
Свій повноцінний санвузол (ванна), бойлер на 80л.
Також плюсом є балкон, який був закритий - перероблений під кухню/прихожу, утеплений, обшитий деревом виведене опалення, встановлена стільниця, та полички.
Зовнішні стіни утеплені в 2021 році, також утеплена стеля.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Планування кімнат Студія. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - лінолеум, паркет, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. В квартирі є Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка. Будинок побудований в 2012 році. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Задовільний стан. Поруч є зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Не засклений. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет бездротовий. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
Андрій
Андрій
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса