799 $/міс
Садова вул., 55
54 / 24 / 8 м²
2 поверхи
2 сот
Котедж
3 кімнати
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 міс. тому
854 (сьогодні 3, вчора 8)
Опис
ПРИЙШЛА ВЕСНА!!!! Нумо на Природу!!! Ми пропонуємо інший СТАНДАРТ життя !!! Основна відмінність нашого проекту -будинок для Вас та під Вас - не Ви під будинок. ДОБРОТНИЙ БУДИНОК ЗА ДОСТУПНОЮ ЦІНОЮ ,Русанівські сади, Дніпровський район, Лівий берег, неподалік метро Лівобережна , новий будинок, перша ПЕРША ОРЕНДА щойно , 2024 р, побудований будинок, площею 60 м2 в двох поверхах. Координати 50°28'54.2"N 30°34'05.4"E .На другому поверсі два приміщення, СПАЛЬНІ батьківська та дитяча ,чи кабінет та спальня 10 та 14,5 м2, на першому поверсі 30 м2 прихожа, гостьова для добрих людей, кухня для творчої господині чи то господаря з їдальнею для рідних та близьких та санвузол для ідеального очищення, а також сходи для вищого рівня зі зменшеною до 18 см висотою сходинки, що полегшує літнім людям підніматися догори, на 2-ий поверх. Тихе, спокійне, затишне місце в екологічній оазі Лівобережного Києва - РУСАНІВСЬКІ САДИ . Будинки та особиста розмежована та спільна , ( будинків три) прибудинкова територія можуть бути адаптовані під ваші побажання для комфортного проживання ,життєдіяльності , хоббі та відпочинку . Для прикладу ви потребуюте жорсткий матрац та тонку подушку для сну - щож отримуйте . А вранці ви просинаєтеся лише з кавою і кавоварка вже на вашій кухні. Якщо ви любите тости та випічку ми запропонуємо вам три рази на тиждень свіжий на заквасці ХЛІБ та випічку. ФАНТАЗУЙТЕ та МРІЙТЕ ми ВТІЛИМО.
- сучасний практичний ДИЗАЙН та фунціонал
- будинок ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ витрати на опалення до 2 Квт на годину В ПІКОВІ МОРОЗИ.
- надсучасна система ОЧИСТКИ ВОДИ-яка дає мʼяку воду для приймання душу, миття посуду- не потрібні захисні рукавиці.
- зворотній ОСМОС з фунцією мінералізації води з якого на виході дистильована чи мінералізована вода для пиття, чи приготування їжі.
- ЧИСТЕ та підігріте взимку та охолоджене влітку ПОВІТРЯ в кожному з трьох приміщеннь, яке забезпечується сучасними РЕКУПЕРАТОРАМИ, які програмуються під ваші потреби в свіжому повітрі.
+ обігрів обгрівачами з вуглецевою ниткою, які створють ІНФРАЧЕРВОНУ ХВИЛЮ на частоті та довжині, яка співпадає з природною-СОНЯЧНОЮ , з можливістю регулювання денноії та нічної температури.
+ два паркомісця
+ електрозпрядка трифазна для авта 8 Квт
+ поруч зупинка двох міських автобусів 111,117 маршрути до метро Лівобережна/Дарницька площа та метро Українських Героїв.
+ поруч русанівське озеро, пляж/ моржування
+ дитячі садки
+ кавʼярня з круасанами
+ школа з новітніми методами освіти
+ магазин
+ молодіжний пляж на 9-й лінії на чистому притоці Дніпра , Десенка-Чорторий- але це влітку- хіба що ви Морж(і).
+ та багато іншого
Запрошуємо на оглядини. Чи навіть більше - можна спробувати прожити одну добу!!!
Синій будинок зданий. Доступні в оренду ЗЕЛЕНИЙ та ПОМАРАНЧЕВИЙ!!
ПЕРЕХОДЬТЕ НА НОВИЙ РІВЕНЬ ПОБУДУ з квартири в БУДИНОК!!!!
Приєднуйтися до спільноти!домокористувачів РУСАНІВСЬКИХ САДІВ!!!
- Центральна садова вулиця, по якій можна дістатися від Микільської Слобідки (лівобережки) знаходиться не в найкращому стані, але достовірно відомо про весняний капітальний ремонт в цьому році, заявлений міським головою отже сподіваємося що у травні вже будемо пересуватися новою дорогою та новими доріжками!!!!!! Ми пропонуємо інший СТАНДАРТ життя !!! Основна відмінність нашого проекту -будинок для Вас та під Вас - не Ви під будинок. Русанівські Сади наразі можна назвати зеленим серцем столиці- незабаром , Русанівські Сади перетворяться на комфортну та інфраструктурно розвинену частину столиці. Долучаймося!
Деталі
Котедж, 2 поверху, 3 кімнати. Матеріал стін - деревина, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 2 сотки. Висота стелі 2.4 метра. Вид з вікон на проїжджу частину, у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ балонний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. Спільний санвузол, туалет / душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері дерев'яні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - дерево, підігріву підлоги немає. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2024 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Умови звільнення Обумовлюються. Автопарковка, охорона. Поруч є дитсадок, школа, зупинки, річка / озеро, ліс. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
Богдан
Богдан
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Кухня дизайнерська та зручна в користуванні.Матрас може бути придбаний з уразуванням впшиз побажаннь. Телевізор Олед. Гігабітний інтернет. Можливість регулювання температур по кімнатам. В стінах встановлені рекуператори, які забещпечують притік, охолодженого чи підігрітого повітря.

Планування
На 2-му поверсі розташовані 2 спальні 1 більша батьківська та 1 менша дитяча, на 1-му поверсі кухня та гостинна, разом з санвузлом та сходами на 2-й поверх.

Будинок і двір
Кожен будинок має свою територію, та спільну барбекюшницю.

Інфраструктура
Поруч зупинка 111-го маршруту, площа Українських героїв Дарницька площа. Та 117-й маршрут, метро Лівобережна Русанівські сади.

У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Адреса
Київ, Садова вул., 55, Дніпровський р-н