169 900 $
765 $/м²
Центральна вул.
222 / 140 / 35 м²
2 поверхи
6 сот
Будинок
5 кімнат
Чудовий стан
сьогодні
1 міс. тому
86 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Осокорки. Продам сучасний цегляний будинок 222м2 з басейном і сауною 8км від метро Славутич на огородженій ділянці 6 соток в міні котеджному містечку "Калина" на 4 будинки. Будинок оснащений УСІМ необхідним для комфортного проживання: 1 поверх - камінна зала, кухня - вітальня, кабінет, санвузол, передпокій, басейн 5 х 3 м, сауна і технічна кімната з газовим котлом, системою очищення води і системою обслуговування басейну. 2 поверх - три великі спальні з санвузлами в кожній і центральним кондиціонуванням. На першому поверсі скрізь теплі підлоги, кондиціонери.
Будинок побудований 12 років тому, після косметичного ремонту. Перекриття залізобетонні. Висота стель Н = 3,2 м. Нові меблі, вся побутова техніка, WI-FI, супутникова антена. Своя свердловина 60м і потужна електрика. На ділянці доглянутий плодоносний сад, альтанка, майданчик для барбекю і госпбудівля з новим потужним електрогенератором і приміщенням для садового інвентарю. Асфальт до будинку. Мінімістечко "Калина" закрите від Центральної вулиці автоматичними відкатними воротами і має загальну велику парковку для 4-х будинків. Хороші сусіди на території та інфраструктура поруч: магазини "Лоток", Фора, Анжіо, перукарня, автомийка, АЗС, зупинка громадського транспорту КАЛИНА. 500 метрів до берега р.Дніпро. Документи в ідеальному порядку, більше 3-х років. Без комісії !
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - червона цегла, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 6 соток. Висота стелі 3.2 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 8 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 5 спільних санвузла, туалет/ванна/душ. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - цегла. У будинку є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2012 році. Своя каналізація. На території ділянки є прибудова, сад, басейн, сауна. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Прямий продаж, Вільна. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Телевізор
Верифікований профіль
Сертифікат
АФНУ
28
Років досвіду
1
Рекомендація
12
Років на сайті
Активних оголошень 14
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 7013
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
23.04.2024 - 1 100 $ 169 900 $
19.04.2024 - 2 000 $ 171 000 $
31.03.2024 - 2 000 $ 173 000 $
25.03.2024 - 4 900 $ 175 000 $
13.03.2024 179 900 $
Адреса
Київ, Центральна вул., Дарницький р-н, 3220882600:04:002:0691 кадастровий номер