699 000 $
1 997 $/м²
Святищенська вул. (Терешкової)
ПРЕМІУМ Комісія 3% Нижні сади КМ Осокор
350 / 150 / 22 м²
2 поверхи
16 сот
Будинок
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
сьогодні
1 міс. тому
51 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
#10369 До Вашої уваги пропонується унікальне домоволодіння на березі озера у СТ "Осокор" біля Osocor Residence, вул. Святищенська.
На території в 16 соток розташовано основний будинок 300м2 та гостьовий будиночок 55м2, парковка на 4 авто під критим навісом, підсобні приміщення, а також місце для басейну. На 4 сотках мальовнича зона відпочинку з садовими деревами, місцем для насаджень, а також прямим виходом на озеро з власним пляжем.
Будинок від архітектурного бюро "Аттіка" із клеєного соснового брусу, керамочерепиця PLANO (Німеччина), із сучасним дизайном - це ідеальний варіант для Вашої родини.
Основний будинок має два жилих поверхи та капітальний підвал із тренажерним залом та більярдною. На 1 поверсі - простора кухня, вітальня та столова. На другому поверсі - чотири окремих спальних кімнати. Два санвузла, гардеробна та пральна кімнати. Дві відкритих тераси (55 та 45м2) з зоною для відпочинку, газовим мангалом, які захищені ролетами з електроприводом.
В ремонті використані тільки натуральні матеріали відомих брендів. Вбудована кухня з ясеню з технікою Siemens. Паркетна дошка, італійська плитка. Водяний підігрів підлоги з індивідуальними зонами опалення. Кондиціонування Daikin. Також затишку додає стильний пелетний камін MCZ на 1 поверсі.
До будинку підведено оптоволоконний інтернет, встановлено генератор Honda 5 кВт, електрокотел Protherm 20 кВт, система пом'якшення води, септик. Є всі підготовлені та проведені роботи під установку твердопаливного котла.
Основний заїзд у будинок - ворота Riterna з електроприводом та аварійним ручним відкриттям. Паркан по території 2м з бетонних блоків.
На території засіяний газон, автополив. Відеонагляд по периметру та в основному будинку.
Будинок із закритою територією, шлагбаум, охорона. Поруч розважальний комплекс із басейном Osocor Residence. В 10 хвилинах ізди - безліч магазинів, супермаркетів, дитячий садок. До ст.м "Славутич" - 7 км або 15 хвилин на авто.
Аби відчути всі переваги цього неймовірного будинку - запрошуємо Вас на перегляд у зручний час!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Матеріал стін - деревина, фундамент будинку - залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 16 соток. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 7 метрів. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - централізована. Опалення котел комбінований. У будинку 3 спільних санвузла. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері дерев'яні, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-їдальня. Стіни фарба. Вікна дерев'яні, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - черепиця. Тип огорожі - залізобетон. Підвал розташований під будівлею. Будинок побудований в 2018 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, сад, город, прибудова. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Поруч є дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка нова. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 3 %
PRIMES
Верифікований профіль
Platinum partner
14
Років досвіду
3
Рекомендації
4
Роки на сайті
Активних оголошень 67
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 140552
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Київ, Святищенська вул. (Терешкової), Дарницький р-н
В пропозиції є незбережені дані.