130 000 $
977 $/м²
Дубичнянська, 17
ПРЕМІУМ Троєщина
133 / 111 / 22 м²
2 поверхи
3 сот
Будинок
4 кімнати
Від будівельників (з обробкою)
сьогодні
3 тиж. тому
101 (сьогодні 1, вчора 8)
Опис
У продажу двоповерховий дуплекс розташований в живописному куточку м. Київ, вул. Дубичнянська, 17.
Поруч р. Десьонка з шикарним пляжем, до зупинки транспорту 300м. Освітлення по вулиці. Ділянка 3 сотки, електрика 15кВт, септик, свердловина. Київська прописка.
Будинок побудований капітально з урахуванням сучасних норм будівництва та енергозбереження. Фундамент ленточний 170см, стіни газобетон D3 товщиною 50см.Фасад клінкерна плитка.
Дах двошарова бітумна черепиця IKO.
Вікна Rehau.
В будинку зроблено: проводка, стяжка, колектори систем опалення, теплі поли на 1-му та 2-му поверсі, розведення труб та каналізації, інсталяції в обох сан. вузлах, гігієнічні душі, вентиляційні канали, стіни виготовлені під обої, шумоізоляція між половинками. Парковка на два авто у дворі, ворота відкатні. Будинок введено в експлуатацію. Є можливість встановлення камінної топки за канадською технологією, в будинку завжди буде тепло
незалежно від наявності електрики.
На першому поверсі: передпокій, кухня-студія, с/в, кабінет/кімната, котельня. На другому поверсі: 3 спальні, гардероб, с/в, горище.
Будинок будувався з душею, з якісних матеріалів, в другій половинці живе власник.
Телефонуйте! Приходьте на огляд, купуйте та насолоджуйтесь життям! Поки будуть виготовляться Ваші меблі ми закінчимо ремонт під ключ!
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - газоблок. Площа ділянки 3 сотки. Планування кімнат Роздільне. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку 2 роздільних санвузла. Є підігрів підлоги. Покриття даху - черепиця. Є огорожа. Будинок побудований в 2015 році. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Від будівельників (з обробкою). Поруч є річка / озеро. Терміново
Людмила
Людмила
Власник
Верифікований профіль
3
Тижні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір

Адреса
Київ, Дубичнянська, 17, Деснянський р-н
В пропозиції є незбережені дані.