115 000 $
1 211 $/м²
95 / 37.6 / 13.4 м²
поверх 3 з 10
Українська цегла
Роздільне
Євроремонт
1 тиж. тому
1 міс. тому
28 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Продам власну простору квартиру ( 95 кв.м) з якісним ремонтом в сучасному цегляному будинку в центрі м.Ірпінь., Квартира складається з двох окремих кімнат ( 21,3 та 16,3 кв.м ) , великого холу з виходом на терасу, площа якої 12,3 кв.м, двох повноцінних санвузлів (з ванною і з душ.кабіною), коридорів, кухні площею 13,4 кв.м з заскленою лоджією 5,3 кв.м.
Висота стелі 3 м. Товщина стін 65 см. План квартири додається в фото. На підлозі в кімнатах паркетна дошка, в інших приміщеннях керамограніт. Стелі натяжні.
В будинку індивідуальне газове опалення від власної дахової котельні, індивідуальні лічильники обліку теплової енергії та крани подачі тепла дозволяють самостійно коригувати подачу і вартість опалення. Помірні комунальні платежі. Утримання будинку здійснюється ОСББ. В будинку є вантажно-пасажирский ліфт, поруч багато паркомісць.
Поряд з квартирою є окрема власна комора. Залишаємо велику шафу-купе, кухонні меблі, кондиціонер, два бойлери. Інші предмети меблів та техніки - за домовленістю...
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Прямий продаж. Інтернет дротовий (кабельний)
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Дмитро
Дмитро
Власник
Верифікований профіль
7
Років на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
Центр міста. Поруч міськрада, ліцей, школа, ТЦ, банки, кав'ярні, магазини, ринок, залізн. станція "Ірпінь" - 300 метрів.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.