55 999 $
933 $/м²
60 / 20 / 20 м²
поверх 10 з 16
Бетонно монолітний
Кухня-вітальня
Євроремонт
1 день тому
2 міс. тому
10 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам двухкомнатную квартиру в новом закрытом ЖК возле парка им.Горького
Добро пожаловать в уголок тепла и вдохновения, здесь каждая деталь наполнена характером и творчеством! Квартира — это не просто жилье, это творческая студия, где каждый может воплотить свои идеи и мечты, с продуманым до деталей интерьером интерьером!
Расположена на 10-м этаже с отличным видом на город. Общая площадь 59,8кв. м., кухня-гостиная и отдельная спальня. Кухня-гостинная с двумя панорамными окнами и выходом на балкон.Квартира полностью укомплектована авторской мебелью и брендовой техникой .
В гостиной очень эффектная встроенная кухня, изготовленная по индивидуальному заказу дизайнера ,в кухне-гостинной организована столовая зона, робочая зона и зона отдыха. Квартира очень светлая и теплая за счет того что расположена в середине дома, что сильно сэкономит вам на коммунальных платежах, ведь в квартире установлен теплосчетчик и вы сами регулируете подачу тепла в своей квартире это позволит контролировать расходы на отопление и обеспечивать комфортную температуру в помещении в любое время года. Освещение в квартире продумано до мелочей есть основные источники и дополнительные источники света и в тёплых и в холодных тонах, выведены кабели под систему охраны.
В санузеле в стильная ванная, что обеспечивает максимальный комфорт и удобство. В квартире своя гардеробная, вы не обременняете вашу квартиру большими шкафами и лишними вещами.
*В ЖК охраняемая большая территорией с детскими и спортивными площадками
* собственный двухуровневым паркинг.
*Нет отключения электроэнергии!!!
Данный комплекс расположен в районе с развитой инфраструктурой. В пешей доступности: - Парк «Горького», площадь Толбухина. - Супермаркет «Копейка», «Таврия-В » , ТЦ «Альтаировский» , магазины, киоски, фитнес клубы ,рестораны и кафе на любой вкус и выбор. - Рядом школы № 51, 11, 27; детские сады №10 ,147 и площадки. -Хорошая транспортная развязка: автобус № 25, 60, троллейбусы № 7,11,12 маршрутное такси № 7, 145,148,149,150********,280
ЭТО ЕКСЛЮЗИВНАЯ ПРОДАЖА, ТОЛЬКО ЧЕРЕЗ НАШЕ АГЕНСТВО !
Живите в новострое с ремонтом , коммунальные дешевле чем в хрущёвке!
Звоните! Срочно ‼️

Продам двокімнатну квартиру в новому закритому ЖК біля парку ім.
Ласкаво просимо у куточок тепла та натхнення, тут кожна деталь наповнена характером та творчістю! Квартира - це не просто житло, це творча студія, де кожен може втілити свої ідеї та мрії, з продуманим до деталей інтер'єром!
Розташована на 10-му поверсі з чудовим видом на місто. Загальна площа 59,8 кв. м., кухня-вітальня та окрема спальня. Кухня-вітальня з двома панорамними вікнами та виходом на балкон.Квартира повністю укомплектована авторськими меблями та брендовою технікою.
У вітальні дуже ефектна вбудована кухня, виготовлена ​​за індивідуальним замовленням дизайнера, у кухні-вітальні організована столова зона, робоча зона та зона відпочинку. Квартира дуже світла і тепла за рахунок того, що розташована в середині будинку, що сильно заощадить вам на комунальних платежах, адже в квартирі встановлений теплолічильник і ви самі регулюєте подачу тепла у своїй квартирі, це дозволить контролювати витрати на опалення та забезпечувати комфортну температуру в приміщенні в будь-яке. пора року. Освітлення в квартирі продумане до дрібниць є основні джерела та додаткові джерела світла і в теплих та холодних тонах, виведені кабелі під систему охорони.
У санвузолі в стильна ванна кімната, що забезпечує максимальний комфорт і зручність. У квартирі своя вбиральня, ви не обтяжуєте вашу квартиру великими шафами та зайвими речами.
*У ЖК охоронювана велика територією з дитячими та спортивними майданчиками
* Власний дворівневий паркінг.
*Немає відключення електроенергії!!!
Цей комплекс розташований у районі з розвиненою інфраструктурою. У пішій доступності: - Парк «Горького», площа Толбухіна. - Супермаркет «Копійка», «Таврія-В», ТЦ «Альтаїровський», магазини, кіоски, фітнес клуби, ресторани та кафе на будь-який смак та вибір. - поруч школи № 51, 11, 27; дитячі садки №10,147 та майданчики. -Хороша транспортна розв'язка: автобус № 25, 60, тролейбуси № 7,11,12 маршрутне таксі № 7, 145,148,149,150********,280
ЦЕ ЕКСЛЮЗИВНИЙ ПРОДАЖ, ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ НАШЕ АГЕНСТВО!
Живіть у новобудові з ремонтом, комунальні дешевше ніж у хрущовці!
Телефонуйте! Терміново ‼️
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Євроремонт. Терміново, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет дротовий (кабельний). Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 5 %
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
АН ERA
Верифікований профіль
18
Років досвіду
3
Роки на сайті
Активних оголошень 10
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 0
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса