74 000 $
1 149 $/м²
64.4 / 32 / 14 м²
поверх 21 з 24
Бетонно монолітний
Роздільне
Євроремонт
1 день тому
1 міс. тому
72 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам двокімнатну квартиру в ЖК Альтаїр 1, секція 9, на 21 поверсі з панорамними вікнами на схід та південь. Дуже світла. Документи - Право власності більше 3-х років. Підходить для продажу під Еоселю.
Площа квартири 64,4 кв.м., з сучасним ремонтом, меблями та технікою. 2 окремі кімнати, кухня, санвузол, гардеробна. В одній із кімнат є лоджія.
У квартирі встановлена система Розумний Дім від Будови. Повний автономний дистанційний термоконтроль приміщень, а також дистанційно керована система захисту від пожежі та несанкціонованого проникнення. Власник помешкання має можливість вести автоматизований облік витрат води, теплопостачання, електроенергії.
Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk
Будинок новий, був введений в експлуатацію у 2016 році, заселений на 90%.
Будинок дуже вдало розташований всередині масиву, вдалині від шуму Люстдорфської дороги, але в пішій доступності до усієї інфраструктури Люстдорфської та площі Толбухіна. Заїзд регульований світлофором, є великий гостьовий паркінг та підземний паркінг\ облаштоване укриття.
На випадки відключення світла в будинку є генератори які забезпечують роботу котельної, одного ліфту, подачу води та світло в місцях загального користування.
В будинку 2 парадні з 3 ліфтами в кожній, 2 пасажирські та 1 вантажний.
Обслуговування будинку здійснюється компанією “Наш Дім”, яка обслуговує всі будинки БК “Будова”.
ЖК Альтаїр на Люстдорфській дорозі, це величезний сучасний комплекс закритого типу з охороною, де є все необхідне: підземний і наземний паркінги, велика прибудинкова територія з різними зонами для відпочинку, зонами для тварин, спортивними та дитячими майданчиками, кав’ярнями, салонами краси, аптеками, сервісними центрами. Поруч є два великих супермаркети, величезний торговельний центр з дитячим розважальним комплексом Sky Park, гімназія, загальноосвітня та спортивна школи, дитячі садочки та студії розвитку.
Десять хвилин неспішної прогулянки пішки - і ви в парку Горького, де є атракціони, каток, поле для гольфу, кінотеатр.
Це популярний комплекс в цьому районі.
Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk, я надішлю вам відеоогляд цієї квартири і подивитись наживо, якщо сподобається по відео.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.9 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - ламінат, плитка, є підігрів підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація. Будинок побудований в 2016 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Євроремонт. Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, море. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Торг доречний. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Засклений. Засклена. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 5
Останній візит на сайт 1 день тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса