99 000 $
1 207 $/м²
82 / 33 / 32 м²
поверх 12 з 16
Газоблок
Кухня-вітальня
Чудовий стан
1 міс. тому
1 міс. тому
26 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Від власника, без комісії, 2 спальні (17 і 15 м2) + велика кухня-студія (32 м2) з усією технікою та меблями що на фото.

З техніки: великий холодильник Side-by-side Hitachi, варочна, духовка, мікрохвильова та витяжка - немецкі Kaiser, пральна машинка Zanussi, посудомийка на 12 комплектів, аєро-гідромасажна ванна з радіо, кондиціонер, 2 санвузла з інстоляціями, 2 болера.

Містка дзеркальна шафа купе, дубове ліжко в спальні, дерев'яні міжкімнатні двері, великий розкішний розкладний диван алькантара, засклена лоджія та інше.

Квартира дуже затишна, тепла та тиха ( додатково утеплення та заміна вікон), у престижному районі з розвинутою інфраструктурою. Поруч Таврія-В, АТБ, кафе, медцентр, аптеки, пекарні та інші магазинчики, салони, чудові дитячі садочки, Європейський ліцей, 62 школа, 3 хвилини пішки до парку Перемоги, 5 мінут на авто до Аркадії. Вікна у двір, охорона.
В будинку є паркінг, 2 ліфта, автономне опалення, закрита територія.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Газоблок, в квартирі 2 кімнати, висота стелі 2.8 метра. В квартирі більше 7 вікон, Вид з вікон у двір. Квартира перепланована, планування кімнат Кухня-вітальня. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. В квартирі 2 спільних санвузла, Туалет/ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - ремонту не потребують. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Тамбура немає. В квартирі є Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Лічильники, Джакузі, Посудомийна машина. Будинок побудований в 2014 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Автопарковка, Можлива прописка, Охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, море. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Сантехніка нова. Нові. Засклений. Засклена. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Джакузі
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
5
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Якісний ремонт, який робили для себе - змінені вікна на високоякісні, використані найкращі матеріали, всі меблі дубові на кухні, як і стільниця. На підлозі плитка та ламінат

Планування
Покращенню планування для збільшення кухні студії

Будинок і двір
2 ліфта - пасажирський та вантажний. Затишний двір з дитячою площадкою. Підземний та гостьовий паркінг

Інфраструктура
Поряд дитячі садочки, школи, Європейський ліцей, університети, Юридична академія.
Різноманітні заклади: кав'ярні, кафе, медцентр, аптеки, оптика, поряд Таврія-В та АТБ та інші

Адреса