77 853 $
1 162 $/м²
67 / 30 / 25 м²
поверх 17 з 19
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників вільне планування
3 дні тому
1 тиж. тому
3 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Продам двухкомнатную видовую квартиру в жилом комплексе "Корфу" от компании "Гефест"в Приморском рн
Общая площадь 67 кв.м., свободная планировка, панорамное остекление 2 балкона, свободная планировка, у вас есть отличная возможность сделать планировку квартиры под свои запросы. Большие окна пропускают много естественного света, а вид на море добавляет неповторимости. Комплекс "Корфу" от строительной компании "Гефест" предоставляет широкий спектр удобств и сервисов для облегчения вашей повседневной жизни, на територии есть зона отдыха, детская площадка, сад, до парка 5 мин, до моря 3 минуты. Безопасность и круглосуточная консьерж-служба -это то что добавляет комфорта и уверенности в вашем выборе.
Расположение дома очень удобное: тихое, спокойное место, с чистым морским воздухом и уединенностью. И одновременно - это очень удобный микрорайон, из которого добраться в любой район города легко, как на автомобиле, так и на общественном транспорте. Для пробежек, катания на велосипеде и прогулок на свежем воздухе подойдет побережье моря, Трасса Здоровья. Если ходите на тренировки в фитнес-клубы — 8 минут пешком до «Фитнес Базы», 20 минут до фитнес-клубов «Смайл» и «Белый Парус». За продуктами можно перейти через дорогу в супермаркет «Таврия В», также за 13 минут можно дойти до двух супермаркетов «Обжора», «Сильпо». В 15 минутах пешком туристическая инфраструктура вокруг пляжа «Чайка» — сам пляж, рестораны и кафе, отель Маристелла Клаб, ресторан Маман на Фонтане. Частная школа-гимназия, школа и детские сады, поликлиники - все рядом. Идеальный вариант для любителей прогулок вдоль моря, вдыхая его запах, наслаждаясь рассветами и закатами! Звоните! Воплотите Вашу мечту в реальность! Срочная продажа!
Продам двокімнатну видову квартиру в житловому комплексі "Корфу" від компанії "Гефест" у Приморському рн.
Загальна площа 67 кв.м., вільне планування, панорамне скління 2 балкони, вільне планування, у вас є чудова нагода зробити планування квартири під свої запити. Великі вікна пропускають багато природного світла, а вид на море додає неповторності. Комплекс "Корфу" від будівельної компанії "Гефест" надає широкий спектр зручностей та сервісів для полегшення вашого повсякденного життя, на території є зона відпочинку, дитячий майданчик, садок, до парку 5 хв, до моря 3 хвилини. Безпека та цілодобова консьєрж-служба - це те, що додає комфорту та впевненості у вашому виборі.
Розташування будинку дуже зручне: тихе, спокійне місце, з чистим морським повітрям та самотністю. І одночасно - це дуже зручний мікрорайон, з якого дістатися будь-якого району міста легко, як на автомобілі, так і на громадському транспорті. Для пробіжок, катання на велосипеді та прогулянок на свіжому повітрі підійде узбережжя моря, Траса Здоров'я. Якщо ходите на тренування до фітнес-клубів — 8 хвилин пішки до «Фітнес Бази», 20 хвилин до фітнес-клубів «Смайл» та «Білий Вітрило». За продуктами можна перейти через дорогу до супермаркету «Таврія В», також за 13 хвилин можна дійти до двох супермаркетів «Обжора», «Сільпо». У 15 хвилинах пішки туристична інфраструктура навколо пляжу «Чайка» — сам пляж, ресторани та кафе, готель Марістелла Клаб, ресторан Маман на Фонтані. Приватна школа-гімназія, школа та дитячі садки, поліклініки – все поруч. Ідеальний варіант для любителів прогулянок вздовж моря, вдихаючи його запах, насолоджуючись світанками та заходами сонця! Телефонуйте! Здійсніть Вашу мрію в реальність! Терміновий продаж!
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Терміново, Вільна, Ексклюзивний договір. Інтернет дротовий (кабельний). Комісія за послуги 5 %
АН ERA
Верифікований профіль
18
Років досвіду
6
Років на сайті
Активних оголошень 31
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1450
Останній візит на сайт 3 дні тому
Рекомендувати
Адреса
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.