175 000 $
1 287 $/м²
Медова, 5
БЕЗ КОМІСІЇ КМ Міжріччя
136 / 48 / 20 м²
2 поверхи
7 сот
Будинок
4 кімнати
Дизайнерський ремонт
3 дні тому
1 міс. тому
11 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Пропонується на продаж двоповерховий комфортабельний сучасний будинок з ремонтом. В будинку ніхто не жив.
Загальна площа будинку 136 м2, площа земельної ділянки 0,714 га. Відмінна локація - в тихому провулку котеджного містечка поруч з озером.

Особливістю будинку є функціональне планування. Архітектори проекту використовували кожен куточок будинку максимально ефективно. В ньому знайшли своє місце всі зручності, притаманні сучасному будинку.

Перший поверх:
- простора вітальня з каміном, панорамними вікнами і виходом на терасу
- кухня з коморою
- гостьовий санвузол
- передпокій
- пральня
- котельня

Другий поверх:
- майстер-спальня з власним санвузлом та гардеробною кімнатою
- спальна кімната
- кабінет (може бути використаний як спальна кімната)
- окрема ванна кімната.

З вікон другого поверху відкривається вид на озеро, розташоване поруч з будинком.
В кімнатах передбачені зручні ніші для вбудованих меблів. Панорамні двері - вихід на простору терасу - прикрашають вітальню. Тераса має освітлення і спроектована таким чином, щоб забезпечити комфортний відпочинок на свіжому повітрі.

Будинок оздоблений капітальним навісом для двох автомобілів. Під навісом передбачено виведення для зарядного пристрою електромобіля.

В будинок заведено 10 кВт, поруч проходить газова магістраль.

У будинку змонтована водяна тепла підлога на першому поверсі і санвузлах другого поверху, встановлені радіатори. В котельні встановлено електричний котел і бойлер. Передбачено комунікаційний канал на випадок встановлення сонячних батарей або геліоколекторів.

Земельна ділянка має правильну форму.
Будинок має власну свердловину 55 м. Оголовок свердловини виходить в котельню, що забезпечує безпечне функціонування свердловини (свердловина захищена від промерзання та затоплення ґрунтовими водами, від проникнення опадів та забруднень).
Каналізаційна система 4 кільця з переливом (2 по 2).
На ділянці змонтована водовідвідна дренажна система. Вода з водостоків збирається в окремий колодязь (2 кільця). Також облаштована дренажна система вздовж паркану.
В'їзна група доріжки навколо будинку забруковані тротуарною плиткою.
Ділянка обгороджена парканом на бетонному фундаменті.
Встановлені відкатні ворота (без автоматики, автоматика на вибір покупця. Якщо потрібно дам контакт), калітка з електромагнітним замком.

Будинок збудовано з 375 -го газоблоку. Для утеплення стін використані пінопласт 100 мм. Цоколь утеплений двома шарами стиродура 5 мм та 3 мм. Перекриття між першим та другим поверхами - бетонні плити. Між другим поверхом та горищем - дерев’яне перекриття утеплене мінеральною ватою 200 мм. Дах - від провідного світового виробника бітумної черепиці фірми IKO (є гарантія на 50 років). В будинку встановлені вікна з шестикамерним профілем польського виробника, склопакети з аргоновим наповненням.

Ремонт виконано у відповідності з дизайн проектом в мінімалістичному стилі і відповідає екстер'єру будинку. Для ремонту використані матеріали європейських виробників:
- підлога на першому поверсі, санвузли та сходи - іспанський керамограніт
- шпалери від німецького виробника Rasch
- натяжна стеля від французького виробника
- cанвузли облаштовані сантехнікою фірми Devit, Colo
- кухня від провідного українського виробника Roda, облаштована кухонною технікою Gorennje (Холодильник, духова шафа, індукційна варильна поверхня, посудомийна машина 60 см, витяжка)
- встановлені світильники в кімнатах та вуличне освітлення (на фасаді будинку, на терасі, та під навісом)

Локація
Котеджне містечко Міжріччя розташовано на березі р. Десна. Відстань до Києва 7 км. Асфальтовані дороги, вуличне освітлення, в'їзд через шлагбаум за перепустками, високошвидкісний інтернет, громадський транспорт автобус №991-А по маршруту КМ Міжріччя - с. Хотянівка - ст. M️ «Героїв Дніпра».

На території містечка сучасні дитячі майданчики, приватні дитячі садки, альтернативна школа для дітей з 1-го по 7-й класи, невеликі продуктові магазини, кафе. На території містечка нещодавно відкрито супермаркет МІ Маркет. Для активного відпочинку кілька озер з громадськими пляжами, на березі Десни паркова зона з сучасним спортивним майданчиком. Студія Арлекін, в якій можна займатися спортом, танцями, відвідувати секції творчого розвитку.

В радіусі від 1,5 до 5 км кілька мережевих супермаркетів (Фора, Сільпо, Novus і т. д. ), ринок і ярмарки.

До набережної Київського моря 2 км, до Десни 500 м, канал Дніпра близько 1 км. Поруч заміські клуби Navy і Собі.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - газоблок, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - дерево. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 7 соток. Висота стелі 3 метра. Вид з вікон на ріку. Планування кімнат Роздільне. Відстань до моря - 2 км метрів. Відстань до міста - 7 км метрів. Газ на вулиці. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку 3 спільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані, сходи бетонні. Покриття підлоги - ламінат, є підігрів підлоги. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля натяжна. Вікна металопластикові, нові. Міжкімнатні двері дерев'яні, нові. Покриття даху - металочерепиця. Є огорожа. Немає підвалу. У будинку є Холодильник, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2022 році. Своя каналізація. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Умови звільнення вільний. Охорона, Можливість прописки, автопарковка. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка / озеро, парк. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка нова. Нові. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Холодильник
RE/MAX Family
Верифікований профіль
7
Років на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 1036
Останній візит на сайт 3 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Осещина, Медова, 5, 3221888800:38:140:6073 кадастровий номер