170 000 $
1 133 $/м²
Кленова
Комісія 2% єОселя КМ Міжріччя
150 / 65 / 37.1 м²
2 поверхи
5 сот
Будинок
4 кімнати
Потрібен косметичний ремонт
1 день тому
1 міс. тому
48 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Вітаємо у сучасному котеджному містечку «Міжріччя», в Осещині, Вишгородський район, розташованому на узбережжі Десни, де кожен відпочинок стає справжнім витонченим насолодою. Тут ви зможете насолоджуватися захоплюючими краєвидами, які надихають до нових відкриттів, а чисте повітря наповнює легкістю та енергією.
На території комплексу встановлені високі стандарти безпеки, щоб забезпечити спокій та затишок його мешканців. Закрита територія та постійна охорона гарантують вашу безпеку, а в'їзд регулюється через спеціальні перепустки. Зручний асфальтований під'їзд до будинків робить пересування максимально комфортним.

До продажу пропонується 2-х поверховий будинок загальною площею 130 кв.м, та площею земельної ділянки 6 соток. Будинку вже 7 років, тому майбутній власник можете не хвилюватись, що будинок просяде чи щось інше.
Планування
1-й поверх: простора кухня з великою робочою поверхнею з багатьма ящиками і поличками, а також холодильник, електро духовка, газова варильна поверхня і витяжка, та зал з виходом на терасу, санвузол з душовою кабіною, котельня-прачечна, кладова кімната.
2-й поверх: основна спальня з виходом на балкон, кабінет, кімната без меблів, санвузол з ванною.

Опалення в будинку працює за допомогою 2-х контурного газового котла, на першому поверсі тепла підлога, на другому поверсі батареї. Додатково в кухні-вітальні зроблений камін, як додаткове джерело обігріву з системою «чисте скло». Також є електричний бойлер для підігріву води. Будинок готовий для проживання є вся необхідна техніка та меблі. У дворі зроблений септик, та свердловина для води. На ділянці зроблено систему автоматичного поливу, газон, плодові дерева, все плодоносить, 15 великих туй.

Тут кожен зможе знайти затишок і розвагу за своїм смаком. У парку КМ та набережній ви зможете розслабитися та насолодитися красою природи вздовж мальовничої Десни. Сучасні дитячі майданчики та волейбольний майданчик зроблять ваш відпочинок незабутнім, а магазини, розташовані прямо на території комплексу, забезпечать всілякі зручності для вашого комфорту.
І звісно, це справжній рай для рибалок! Десна багата на рибу, тому кожен любитель риболовлі знайде тут своє задоволення. Так що не зволікайте, насолоджуйтеся життям у самому серці природи з усіма зручностями сучасного життя! Тож набирайте зараз, розповім детальніше, домовимось на перегляд! Є також відео.
Набирайте зараз, домовимося про перегляд, ключ на руках, якщо не відповів напишіть в Вайбер чи Телеграм. Ексклюзив
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - газоблок. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 5 соток. Висота стелі 2.7 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Відстань до міста - 2 метрів. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - плитка, є підігрів підлоги. В будинку 1 балкон. Тип кухні - кухня-студія. Стіни шпалери, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Покриття даху - черепиця. Тип огорожі - залізобетон. У будинку є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Будинок побудований в 2017 році. Своя каналізація. На території ділянки є город, сад, прибудова. У будинка 1 власник. Загальний стан будинку - Потрібен косметичний ремонт. Автопарковка, охорона. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк, річка / озеро, ліс. Торг доречний, Прямий продаж, Вільна, Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Комісія за послуги 2 %
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Праска
  • Телевізор
Верифікований профіль
8
Років досвіду
3
Рекомендації
4
Роки на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 1785
Останній візит на сайт 1 день тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
с. Осещина, Кленова