190 000 $
1 310 $/м²
лугова, 1
БЕЗ КОМІСІЇ
145 / 70 / 20 м²
2 поверхи
30 сот
Будинок
4 кімнати
Хороший стан
4 дні тому
1 міс. тому
98 (сьогодні 2, вчора 3)
Опис
Мощностью 30 квТплюс СОБСТВЕННАЯ ТП на 60 квТ,Система ОТОПЛЕНИЯ на трех видах ТОПЛИВА-дрова, уголь, газ, электро.
Ідеальне рішення життя поряд з Києвом для людей, що люблять комфорт, шанують землю, обожнюють відпочинок на річці. Відкрито продаж сучасної садиби – міні-ферми з житловим будинком, капітальними господарськими будівлями, банным комплексом с бассейном и оранжереей, що необхідно для щасливого життя.

30 соток землі, величезна вільна ділянка. сто процентов автономності та комфорту: у заміському будинку під Києвом усі зручності, простора душова кабіна, надійний підвал з окремим входом. Заміський будинок – міні-ферма під Києвом у селі Осещина має одну власну сертифіковану свердловину з чистою водою, термальний насос, сонячні батареї, систему захисту від блискавок.

Заміський будинок під Києвом у селі Осещина збудовано у 2008 році, садибу створили для комфортного постійного проживання, віддаленої роботи та заміського релаксу. На ділянці 30 соток під Києвом поряд з котеджем збудовано власний лазневий комплекс з міні-басейном, кімнатою відпочинку, зимовим садом.

Вважаєте за краще власні овочі, фрукти і вино? Біля будинку під Києвом господарі облаштували сучасні міні-теплиці, город із поливом, садок, баштану, виноградник. Елітні сорти суниці, фруктові дерева, перець, помідори, дині, гарбузи: всього в міру, для еко-харчування родини. Система поливу, планування агромайданчиків, розміщення теплиць зроблено з душею та глибоким розумінням нюансів ведення особистого домашнього господарства у кліматі Київської області.

Домоволодіння в селі Осещина під Києвом – готова міні-ферма, є капітальні споруди плюс професійне обладнання для утримання та годування коней, кабанчиків, кроликів, свійської птиці, куріпок, голубів. Передбачено приміщення для персоналу-помічників. Домашня тушонка у власників заміського котеджу в селі Осещина під Києвом набагато смачніша за магазинну.
Покупці оцінять зручне планування підготовленого до продажу котеджу із земельною ділянкою під Києвом у селі Осещина, чіткий поділ на громадський та приватний простір.
Загальна площа заміського житлового будинку під Києвом біля річки Дніпро у Осещині 145 кв. м., у тому числі
перший поверх, висота 2,95 см; основне приміщення – вітальня з TV-зоною , проводной интернет, ДТ- 10 квТ встроенный в систему энергосбережения всего жилого и хозяйственного комплекса!та кухня-їдальня 43 кв.м.; гостьова кімната з окремим входом 17 кв.м. (варіанти використання – спальня для літніх батьків, дитяча, домашній офіс або творча майстерня 17); санвузол та коридор;
на другому поверсі-мансарді розділена сходовим прольотом навпіл спальня 43,6 кв. із двома еркерними вікнами;
поряд із будинком окремий вхід до підвалу 15 кв.м.
Встановлено ефективну дренажну систему, житловий будинок під Києвом у селі Осещина завжди сухий, хоча до пляжів на каналі Дніпра 150 метрів.
Вранці прийняли душ, поснідали шакшукою з власних перців, томатів та яєць, випили кави на кованій лавці перед будинком чи в альтанці, перевірили всі куточки садиби. Що далі? У житловому будинку під Києвом у селі Осещина чудові умови для віддаленої роботи чи творчості.
Чи є час для відпочинку? Поблизу від заміського котеджу в селі Осещина під Києвом гарний піщаний пляж на дніпровському каналі, безліч облаштованих місць для риболовлі з чудовим клюванням на Дніпрі та Десні. У кроковій доступності яхт-клуб та розважальні центри преміум-класу.
Чи є плани зайнятися фермерським господарством? На ділянці 30 соток на годину від Києва створено всі умови для приватного бізнесу.
Найближче оточення заміського будинку з міні-фермою та земельною ділянкою 30 соток під Києвом у селі Осещина – приватні домоволодіння та сучасні котеджні селища з приватними дитячими садками, творчими студіями. У селі працює відділення Нової Пошти та кілька магазинів.
У радіусі від 500 метрів до трьох кілометрів – траса Р69, проїзд мостом з лівого берега Дніпра на правий у бік Києва. До центру Києва незалежно від вибору напрямку їхати максимум година. До адміністративних центрів Вишгороду 2 км. До великих торговельно-розважальних центрів на півночі Київської Окружної дороги максимум 35 хвилин.
Напрямок на північний схід від Києва славиться своїми елітними котеджними селищами та заміськими відпочинковими комплексами: NAVI, Sobi Club, Mr. Sanders, Ananda point, H&D. Гольф, теніс, кінний центр, басейни, спортивні комплекси з фітнес-програмами та тренажерними залами розташовані по сусідству від заміського котеджу з міні-фермою в селі Осещина під Києвом.
Жити у власному будинку по Києву, з максимальною автономністю, в оточенні річок, заміських відпочинкових комплексів, місць для риболовлі та розгулянок. Насолоджуватися плодами з власного городу та саду, розводити домашню живність, пити чисту воду зі власної свердловини, продавати надлишки електроенергії від сонячних батарей, купатися у басейні після спеки у власній лазні.
Мрія дбайливого господаря реалізована повністю, але вік не дозволяє підтримувати все створене у гідному стані. Э шанс стати новим власником будинку та міні-ферми в Осещині за годину їзди від центру Києва. Почніть нове життя в умовах, створених з любов'ю та турботою.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Матеріал стін - цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 30 соток. Висота стелі 2.9 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення тепловий насос. У будинку 3 спільних санвузла, туалет / душ. Сантехніка в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи дерев'яні. Покриття підлоги - паркет. В будинку немає балконів. Тип кухні - кухня-студія. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері дерев'яні, в нормальному стані. Тип огорожі - цегла. Підвал розташований під будівлею. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Душова кабіна, Камін. Будинок побудований в 2008 році. Своя каналізація. На території ділянки є гараж, прибудова, сад, город, баня. У будинка 1 власник, частка власника повна, немає прописаних. Загальний стан будинку - Хороший стан. Можливість прописки. Поруч є розважальні заклади, річка / озеро, ліс. Будинок приватизований. Документи на будинок: договір купівлі-продажу. Вільна. Сантехніка в нормальному стані. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії
У будинку є
  • Камін
  • Душова кабіна
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
LuxGreat
Верифікований профіль
Platinum partner
6
Років на сайті
Активних оголошень 32
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 24677
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Історія зміни ціни
14.09.2024 - 60 000 $ 190 000 $
10.08.2024 250 000 $
Адреса
с. Осещина, лугова, 1
Вашу скаргу прийнято!
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
В пропозиції є незбережені дані.