2 400 000 грн
16 000 грн/м²
Василя Стуса, 9
торгівельне приміщення, приміщення вільного призначення, виробниче приміщення, приміщення для надання послуг, офісне приміщення
150 м²
2 міс. тому
2 міс. тому
3 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продам приміщення під комерцію. Гарна ціна - 400 дол./м.кв.
Приміщення розташоване в спальному районі з класною інфраструктурою навколо. Затишне місце, але дуже близько до прохідної зони та жвавої дороги. Зручне сполучення з іншими районами та іншими населеними пунктами (Дрогобич, Стебник, Борислав) - поруч зупинка громадського транспорту. До приміщення є зручний під'їзд. Також є стоянка для легкових авто. Ремонт зроблений, та потребує освіження, оновлення під потреби нового власника. Є кухня, санвузол та душова кімната.
Годиться під танцювальну чи шейпінг-студію, спортивну секцію, салон краси, масажний салон, барбер-салон, навчальний центр, міні-садок, магазин, невеличку пекарню чи кафе..або інше.
ВАЖЛИВО! Можливе розтермінування або обмін на більше в Трускавці. Також можлива оренда - 130 грн/м.кв. або ж оренда з правом викупу. Умови - запитуйте за телефоном. Власник!
Деталі
Об'єкт комерційної нерухомості, Приміщення в житловому будинку, Готова будівля, Офісне приміщення, Приміщення для надання послуг, Виробниче приміщення, Приміщення вільного призначення, Торгівельне приміщення. Цокольне приміщення, У будівлі 9 поверхів. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж, Можливе розтермінування
Наталія
Наталія
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 2 місяці тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса
Трускавець, Василя Стуса, 9