250 000 $
1 389 $/м²
Тракторна
єОселя
180 / 95 / 30 м²
2 поверхи
11 сот
Будинок
4 кімнати
Перша здача
сьогодні
1 міс. тому
42 (сьогодні 1, вчора 1)
Опис
Пропонуємо вашій увазі неперевершений житловий комплекс, який включає в себе житловий будинок та гостьовий будинок (баню), розташований в затишному лісі. Основний будинок, площею 180 метрів квадратних, споруджений з використанням найвищої якості матеріалів, включаючи клінкерну цеглу та перекриття залізобетонних плит. Його м'який черепичний дах та система утеплення забезпечують максимальний комфорт у будь-яку пору року. Внутрішні роботи майже завершені, стіни готові до фарбування, електрика обладнана потужністю 18 КВТ. Опалення на першому поверсі забезпечується теплою підлогою, а на другому - радіаторами. Вода в будинку постачається із власної свердловини, глибиною 45 метрів, що забезпечує незалежне водопостачання.
Гостьовий будинок, площею 140 метрів квадратних, побудований з тією самою увагою до якості, що і основний будинок, ідеальний для релаксації та відпочинку в затишному лісовому середовищі. Ділянка обладнана автоматичною системою поливу, що дозволяє насолоджуватися красою природи без зайвих клопотів. Кований паркан надає додаткового шарму цьому вже захоплюючому місцю. Не пропустіть цю унікальну можливість насолодитися комфортом і розкошшю в об'єкті, створеному з уважністю до деталей та якості.
Прямий продаж від власника.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 4 кімнати. Площа ділянки 11 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ на вулиці. Холодна вода - свердловина, гарячої води немає. Опалення котел електричний. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Перша здача. Торг доречний, Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Микола
Микола
Власник
10
Місяців на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 місяць тому
Деталі інтер’єру
Все готово до чистового ремонту

Будинок і двір
Газон з поливом, Тераса і барбекю зона біля гостового будинку

Адреса
Васильків, Тракторна
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.