75 000 $
987 $/м²
БЕЗ КОМІСІЇ єОселя ЖК Акварелі-2
76 / 42.8 / 10 м²
поверх 15 з 17
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 дні тому
3 дні тому
6 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
3к квартира, 76 м2, Акварелі 2, від власника без комісії

Продам квартиру з панорамним видом на Київ та Вишневе, 3-кімнатна 76 м2, 15 поверх, ЖК Акварелі-2, м. Вишневе. Ми думали її переробити у двокімнатну квартиру з великою кухнею-вітальнею, та не встигли. Я власник. Після будівельників (гарні великі вікна, є стяжка, стіни вже з рівною штукатуркою, встановлені батареї з терморегулятором, 2 санвузли). Право власності більше 3 років. Є лічильник на опалення, боргів за комуналку немає. Будинок добре утеплений, два ліфти, сусіди вже з ремонтом.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Вид з вікон на місто. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі 2 роздільних санвузла, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Є балкон не засклений. Лоджії немає. Вікна нові. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на квартиру. Прямий продаж, Вільна. Не засклений. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Олександр
Олександр
Власник
2
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Інфраструктура
Будинок повністю заселений, є відеоспостереження. Територія всередині ЖК гарно облаштована, у дворі багато кафе, салони краси, магазинчики, дитячий майданчик, відділення всіх служб доставки, аптеки, фітнес, на території є великий супермаркет Новус з парковкою. Крім гостьового паркінга, в ЖК є свій критий, кілька клінік навколо.

До зупинки громадського транспорту 100 метрів. До окружної 1.2 км. До метро Теремки – 15 хв, до м. Контрактова площа – йдуть маршрутки кожні 10 хв від будинку.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.