132 000 $
837 $/м²
Весняний пров.
157.8 / 42.1 / 45.8 м²
1 поверх
7 сот
Будинок
3 кімнати
Чудовий стан
вчора
8 міс. тому
376 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Новий сучасний будинок зі зручним плануванням на активну та спальну зону.
У будинку є 3 спальні кімнати та всі необхідні меблі для проживання, два санвузли (італійська та німецька сантехніка), просторе технічне приміщення (ел. Котел Proterm 14 кВт), коридор і велика кухня-студіо з виходом на мебльовану терасу і задній двір. Ремонт у будинку виконаний в сучасному стилі, із застосуванням матеріалів від провідних світових виробників. На кухні встановлені меблі (фурнітура Blume, Hettich, італійська столешня 70 см) з вбудованою технікою (індукційна поверхня - Electrolux, посудомийна машина – Bosch, пральна машина – Samsung). Встановлена система очищення води Ecosoft та ел. Бойлер 100 л.

Усі необхідні комунікації підведені, підключені і вдало функціонують. У будинку підключена електрика - 3 фази, 17 кВт (двозонний тариф День/Ніч), свердловина (69 м) з гідроакумулятором 100 л. та глибинний насос Pedrollo, каналізація (септик). Встановлена система "тепла підлога" по всій площі будинку та додатково радіатори опалення в кожній кімнаті, що особливо важливо, якщо в будинку мешкають маленькі діти. Натяжна стеля білого матового кольору. Також для додаткової зручності у будинок заведений домофон з автоматичним відкриванням дверей та сигналізація.

Фундамент: Монолітно-стрічковий бетон марки F200, утеплений в глибину пінополістиролом (5 см) та оздоблений морозостійкою водонепроникною штукатуркою.
Стіни зовнішні з газоблоку (40 см армовані по технології), внутрішні – повнотіла цегла, утеплення - пінопласт (10 см), зовнішня обробка – силіконова штукатурка. За рахунок чудової термоізоляції будинок влітку не потребує кондиціонера (кабелі прокладені), а взимку економний в опаленні.
Дах - німецька металочерепиця (0,5 мм, форми Венеція) зі снігоутримувачами, утеплена мінеральною ватою (30 см). Водовідводи даху з якісного пластику, що не вигорає на сонці, виведені під землю.
Вікна: двокамерний енергозберігаючий склопакет з аргоном та термоламінацією.
Ділянка, на якій розташований будинок складає – 7,5 соток. По усьому периметру ділянки встановлена якісна загорожа, просторий гараж (автоматичні ворота Hormann з дистанційним керуванням) з прямим заїздом з вулиці. В гаражі встановлено бензиновий генератор на 6,5 кВт та достатньо місця для зберігання газонокосарки, велосипедів тощо.
На ділянці вимощено тротуарною плиткою місце для автомобіля і доріжки. На території виконано ландшафтний дизайн, є фрутові дерева, смарагдовий газон (2 сотки) та встановлено автоматичний полив (Hunter з контролером). На задньому дворі знаходиться мангал та місце для дров і інструментів.
Тихий тупіковий перевулок в центрі міста, забудований і освітлюється в нічний час у пішій доступності вся інфраструктура: школи, дит.садок, супермаркети, озеро. Чудова транспортна розв’язка, зручний виїзд на Київ.
Будинок вартий уваги тому що вже все зроблено для того щоб насолоджуватись якісним проживанням в ньому.
Чудове розташування поруч зі школою та центральною частиною міста одночасно зʼєднає ваш побут з тихим затишним місцем в тупіковій зоні де поряд проживають добропорядні сусіди.
Переоформлення будинку розділяється по 1/2. Додатково покупець оплачує послуги агенції нерухомості за домовленістю.
Раді будемо відповісти на ваші запитання за вказаним телефоном.
Деталі
Будинок, 1 поверх, 3 кімнати. Площа ділянки 7 соток. Планування кімнат Роздільне. Газу немає. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - електричний бойлер. Опалення котел електричний. У будинку є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Чудовий стан. Торг доречний, Ексклюзивний договір. Інтернет оптоволоконний. Комісія за послуги 3 %
У будинку є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Верифікований профіль
15
Років досвіду
57
Рекомендацій
12
Років на сайті
Активних оголошень 53
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 14315
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
23.04.2024 - 6 000 $ 132 000 $
10.01.2024 138 000 $
Адреса
Бориспіль, Весняний пров., 3210500000:11:024:0012 кадастровий номер