460 000 $
1 673 $/м²
Мечнікова вул.
275 / 140 / 27 м²
2 поверхи
20 сот
Будинок
5 кімнат
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 міс. тому
508 (сьогодні 2, вчора 2)
Опис
БЕЗ КОМІСІЇ! ВЛАСНИК!
До продажу пропонується шикарний елітний цегляний будинок в м. Бориспіль ЗА ТРЕТЮ ЧАСТИНУ ВІД ВКЛАДЕНИХ КОШТІВ ТА МІНУС 5 РОКІВ ЖИТТЯ НА БУДІВНИЦТВО ТА ДВА РОКИ НА ЛАНДШАФТ, загальна площа якого складає - 275 м2. Земельна ділянка з ландшафтом 25 соток, яка вміщає в себе банний комплекс з басейном (150 м2), окремостоячу альтанку з електро підігрівом полів та санвузлом (45 м2), окрему прибудову для інвентаря з стілажами та автоматичним генератором на 8кв (20м2), безліч плодових калоїдних дерев та зелених насаджень.

Будинок 2016 року побудови, включає в себе 4 спальні кімнати, 3 з яких на 2-му поверсі мають свої гардеробні кімнати, 2 санвузли з душевими, 1 ванну, гладільну з постірочною, між поверхами залізо- бетонне перекриття, на першому кухня-студія з переходом в великий камінний зал, столову зону з вітражними вікнами та ще 1 санвузол з душевою кабіною, плюс спальну кімнату-кабінет та має два виходи з автоматичними ролетами на простору терасу під накриттям для відпочинку та прохід на задній мальовничий двір. Додатково до будинку прибудований гараж з водяним опаленням в стінах та електро підігрівом ролети гаража для використання в зимку, котрий вміщає 2 автомобіля, та має боковий вхід в технічну зону серця котельні будинку.Будинок має надійне заземлення та по всій криші розведені громовідводи, в доповнення розведенні підземельні дренажні труби від всіх побудов під землею для відведення дощової води в септики, будинок має три переливних септика по 4 куби кожен, а банний комплекс 2 септика по 4 куби.

Ремонт в будинку виконаний з застосуванням кращих матеріалів ведучих світових виробників: металопластикові енергозберігаючі вікна Salamander з 88мм пакетами, декоративна штукатурка, мраморні підвіконня, двері та сходи виконані з натурального дерева, сантехніка Grohe, Hansgrohе, Kludi, Villeroy$Boch, всі поли з водяним підігрівом та виконані з керамограніта. Для затишку на першому поверсі встановлений камін Lechma 24кв з автоматикою, який можна використовувати і для функції обігріву всього будинку та бойлера на 300л.

Будинок оснащено системою газового постачання, а саме функціонує Італійський газовий конденсаційний котел (55 кВт). Додатково встановлено електричний котел Proterm Словаччина (28 кВт) та твердопаливний піролізний котел Buderus Німеччина (38кв), що дозволяє обігріти домоволодіння та банний комплекс з басейном за мінімальну плату. Електрика в будинку з підключеним тарифом «день/ніч». Також встановлена система безперебійного живлення Ecoflow на 3, 6 кВт та додаткового інверторного генератора автоматичної підзарядки основного блоку «Ecoflow» на 1, 8 кВт на випадок відключення світла все що необхідно працює саме від цієї системи (опалення, світло, інтернет, телевізор, ворота та відеонагляд). Для повного забезпечення електроенергією в будь-якій ситуації є бензиновий генератор Hyundai на 8 кВт для всієї території з автоматичним запуском, в доповнення підведено дві окремі лінії електро проводів три фази 220-380В підземні плюс наземні та підключені три стабілізатори на кожну лінію окремо Укртехнології по 10кВт кожен.Вода з повноцінною високоочиною системою від Екософт подається в будинок з основної скважени в 110м через глубинний Італійський насос Pentax, ще є страхова скважина на 67м з насосом Pedrollo.

На території окрім просторої тераси, є окремостояча кирпична альтанка з встановленим електро опаленням підлоги який виконаний з натурального граніту, та роздвижною скляною системою, що дозволяє проводити в ній час цілий рік. Меблі з натурального дерева, вбудований мангал, піч, коптильня, вода, туалет, свій септик все для зручного користування.

На території ще є великий кирпичний банний комплекс в 150м2, критий басейн в приміщенні 7,5м на 3,5м чаша зветься Венеція має 23 тони води з підігрівом від проточного 6квт електро-нагрівача чи твердопаливного котла які знаходяться з заду в окремій кімнаті для персоналу з повним обладнанням автоматичними дозаторами хімії, насосами та регенерацією води, плюс має свій санвузол з душевою кабіною та електро бойлером, також є зона відпочинку всередині та на терасі зовні викладеною тротуарною плиткою з кованною огорожею (шезлонги, батут, настільний футбол), з Фінскою сухою банею, холодним відром, санвузел з душевою та повноцінною кухнею в середині. З цього ж приміщення є окреми вхід в погріб з бетонним перекриттям можливо використовувати як укриття.

Територія має свій ландшафт під огорожею в середині 20соток з озелененями (плодові дерева, голуба ялинка, клумби з розами, самшитами, юками та іншими квітучими насадженнями, максимально засіяно газонами, все під автоматичним автополивом який регулюється через блок управління Hunter на 9 зон. Також зроблено на задньому дворі з нержавійки сушки для білизни, максимально зручно викладенні тротуарні дорожки. Участок угловий, фасадний забор побудований з лакованого кирпича та має два заїзди з автоматичними воротами від Came, центральний до будинку, тильний під Великий добротний навіс для 4 авто та зберігання дрів (20кубів), за територією по кругу висаджено 34 вже 5 метрові пишні смарагдові Туї та засіяні газони де теж підведено автополив.Для комфорту особисто від центрального заїзду та по кругу до головної дороги було вкладено 270метрів асвальту.


З приводу безпеки теж можна не турбуватися вся тереторія має охоронні не видимі лазерні сповіщувачі та датчики руху, відкриття вікон дверей АJAX на мобільне приложення плюс сповіщення в декілька охороних компаній, також є вуличне автоматичне освітлення на рух та цілодобовий відеонагляд.

Ціна даного житлового розважального комплекса рівно третя частина від вкладеного 460 тисяч у.е., реальному покупцю аргументований торг при перегляді.

Можу запропонувати обмін з доплатою на авто віп класу оригінальний пасажир Мерседес Віано, Лексус LX, Автобудинок на колесах Маn, Мерседес, Форд, цікавлять данні авто тільки дизельні на повному приводі з коробкою автомат(гідротрансформатор) та після 2020р. виробництва, ще розгляну офіційні гібриди на повному приводі.

Ще цікава квартира з гарним ремонтом двох, трьох кімнатна чи невеликий укомплектований добротний одноповерховий будинок в Борисполі.
Деталі
Будинок, 2 поверху, 5 кімнат. Площа ділянки 20 соток. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - свердловина, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел комбінований. У будинку є Телевізор, Праска, Фен, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Лічильники, Сейф, Душова кабіна, Посудомийна машина, Камін. Своя каналізація. Загальний стан будинку - Дизайнерський ремонт. Торг доречний, Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний
Юрій
Юрій
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 6 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
У будинку є
  • Камін
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Сейф
  • Лічильники
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Фен
  • Праска
  • Телевізор
Адреса
Бориспіль, Мечнікова вул., 3210500000:12:002:0547 кадастровий номер