182 700 $
3 150 $/м²
58 / 14.8 / 23.5 м²
поверх 28 з 30
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
вчора
2 міс. тому
188 (сьогодні 0, вчора 3)
Опис
Загальні характеристики:
Продається 1-кімнатна видова квартира в ЖК Дельмар (ЖК Delmar) з дизайнерським ремонтом в сучасних та практичних кольорах, загальною площею 58 кв.м. Вікна квартири виходять на південну сторону, що забезпечує додаткове природнє освітлення. Планування квартири: 1 окрема спальня, санвузол, кухня-вітальня, гардеробна кімната. Квартира ідеально підходить для життя або під здачу в оренду в престижному ЖК. Можливе обговорення остаточної вартості квартири із насправді зацікавленим покупцем. Також є схожа 1-кімнатна квартира площею 50 м2 на 22 поверсі.

Загальна площа: 58 м2
Спальня: 14,8 м2
Гардеробна: 4,6 м2
Коридор: 9,6 м2
Кухня-вітальна: 23,5 м2
Санвузол: 5,5 м2
Висота стелі: 3 м
Поверх: 28 з 30

Особливості:
Санвузол обладнаний надійною та якісною сантехнікою та бойлером.
Кухня-вітальня обладнана вбудованою технікою Electrolux: посудомийною машиною, електронною варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, пральною машиною; потужною витяжкою Samsung; інверторним кондиціонером.
Спальня немебльована з інверторним кондиціонером та місцем для Ваших дизайнерських фантазій.
Функціональна гардеробна кімната для зберігання взуття та одягу.

Додаткові технічні характеристики: індивідуальне опалення; додаткова шумоізоляція мінеральною ватою та двошаровим гіпсокартоном; теплі підлоги по всій квартирі; надійні металеві вхідні двері та якісні металопластикові вікна.

Про ЖК Дельмар: зручна транспортна розв’язка, 10 хвилин пішки від станції метро «Звіринецька» (колишня «Дружби Народів») підземний (прямий доступ ліфтом з поверху) та гостьовий паркінги, консьєрж сервіс, 3 швидкісні ліфти фірми "Mizui" (2 пасажирські та 1 вантажний), охорона території, пожежна сигналізація, відеоспостереження, доступ по карткам на поверх, в парадне і на територію ЖК. В пішому доступі від ЖК або безпосередньо на його території знаходяться продуктові магазини, спортзали, тенісний корт, салони краси, ресторани, відділення Нової Пошти, приватні клініки та державні лікарні, аптеки, школи та дитячі садочки.
Деталі
Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення індивідуальне - котел електричний. В квартирі є Шафа, Холодильник, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор. Власник погоджується продати по програмі єОселя
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Холодильник
  • Шафа
Сергій
Сергій
Власник
Верифікований профіль
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт вчора
Вашу скаргу прийнято!
Адреса