95 000 $
2 317 $/м²
41 / 14.7 / 16.5 м²
поверх 3 з 24
Українська цегла
Роздільне
Від будівельників вільне планування
сьогодні
1 міс. тому
143 (сьогодні 0, вчора 4)
Опис
Квартира в першому будинку, з документами, адреса: вул. Дегтярівська, 17, корпус 1.

Квартира розташована на 3-му поверсі, площа загальна 41, 0 м2. Панорамні вікна, висота стелі 3.0 метри.
ЖК бізнес-класу "Creator City", 1 будинок. Будинок побудований з дотриманням сучасних технологій європейського будівництва. Будинок монолітно-каркасний з червоної цегли.
Стіни - цегла, утеплення мінеральна вата . Потрапити в будинок можна за допомогою картки власника або face ID. У шикарному lobi Вас зустрічає консьєрж-сервіс та зона очікування для гостей. В будинку 7 ліфтів KONE два спускаються у паркінг. Цілодобова охорона та відеоспостереження комплексу. Закрита територія від авто та сторонніх, підземний паркінг з ліфтом.
Станція метро "Лукянівська" та ст.М"Шулявська" - 15 хвилин пішки.

Житловий комплекс бізнес-класу Creator City розташований в історичній частині Шевченківського району, між вулицями Дегтярівська і Зоологічна. Дорога до центру міста займає 10 хвилин на авто, до станції метро Лукянівська і КПІ можна дійти пішки за 15-20 хвилин.

Крім власної рекреаційної зеленої зони в окрузі є парки імені Пушкіна, КПІ, Кирилівський Гай, Сирецький і Нивки. Дітям і дорослим цікаво буде погуляти по Київському зоопарку, до якого 2 км.

Для найменших на території комплексу буде працювати приватний дитячий сад, а в межах 5 хвилин їзди відкриті сади №130, №488 і MO Kids. Школярів зручно завозити в школи №61, №139 і №97 ім. Теліги до них не більше 7 хвилин на машині. Поруч з комплексом працює приватна гімназія. ЖК Creator City відмінно підійде для студентів, оскільки в радіусі 2,5 км розташовано чотири провідних ВНЗ: Київський національний економічний університет, Київська політехніка, Національний медичний університет ім. Богомольця та Інститут міжнародних відносин при КНУ.

Якщо потрібно звернутися до лікаря в рамках комплексу відкриється приватний медичний центр. У 10 хвилинах пішки є Центр дитячої кардіології та кардіохірургії, в 15 хвилинах дитяча лікарня №8 та Інститут педіатрії, акушерства і гінекології. Близько 7 хвилин потрібно, щоб доїхати до клініки Охматдит і Київської обласної лікарні.

Закупитися продуктами можна буде в місцевому супермаркеті біля першого будинку. Найближчі магазини за межами комплексу, Фора і Сільпо, розташовані в 8 і 15 хвилинах пішого кроку відповідно. Влаштувати день шопінгу чи зводити дітей в розважальний центр можна в універмазі Україна, ТРЦ Promenada Centre і Cosmopolite всі знаходяться в 7 хвилинах їзди від будинку.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Українська цегла, в квартирі 1 кімната, висота стелі 3 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення автономне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Сантехніка нова. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері броньовані. Немає покриття підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2021 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників вільне планування. Можлива прописка, Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, зупинки, супермаркет, парк. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Вільна. Сантехніка нова. Нові. Зовнішнє утеплення стін. Власник погоджується продати по програмі єОселя. Без комісії
Верифікований профіль
1
Рік досвіду
4
Рекомендації
2
Місяці на сайті
Активних оголошень 1
Ексклюзивних об'єктів 1
Рекламна активність 7593
Останній візит на сайт 4 дні тому
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адреса