86 000 $
1 635 $/м²
52.59 / 20.5 / 18.85 м²
поверх 3 з 26
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
3 тиж. тому
1 міс. тому
41 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
БЕЗ КОМІСІЇ, ВІД ВЛАСНИКА: 1-к квартира площею 52,59 кв.м. від забудовника РІЕЛ в ЖК "Nordica Residence" за адресою : Залізничне шосе, 45а, Печерський район Києва. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, вентильований фасад з керамогранітних плит та додаткове утеплення стін мінватою.
Квартира з панорамними вікнами, має чудове планування та засклену лоджію площею 4,19 кв.м. Продаж по переуступці без додаткових витрат, без посередників. Безпечний підземний паркінг на 523 місця.
Готовність квартири - 3 кв. 2024 року. Збудовані усі поверхи. Закінчено виконання монолітних робіт в паркінгу та закінчуються фасадні роботи, закінчено монтування вікон. Будинок з цілодобовою охороною, відеоспостереженням, підземним (дворівневим) паркінгом на 523 місця, ліфт спускається в паркінг. Територія закрита від сторонніх та авто, є лаунж зона загального користування, відкрита тераса на даху з виглядом на Печерськ, дитячий садок на території, свої зони для відпочинку та спорту, дитячі майданчики, поруч розвинена інфраструктора для сімей з дітьми: багато дитячих садків, шкіл, а також спортивних та культурних закладів. До найближчого дит садка «Minipolis» - 5 хвилин пішки, до дитячого садка «LeapKids - "Академія Щастя"» - 8 хвилин. В районі достатня кількість шкіл: №181, №80, №5, гімназія №47 та приватні школи «Новопечерська». У пішої доступності від комплексу музична школа «Talant school», «Школа вокала Singwell Studio», мовні школи.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Будується - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 3 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Суміщений санвузол, туалет/ванна/душ. Немає сантехніки. Вхідні двері броньовані. Є стяжка підлоги, немає підігріву підлоги. Немає балкона засклені. Є лоджія, засклена. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Будинок побудований в 2024 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Охорона, Консьєрж. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк, розважальні заклади. Прямий продаж, Вільна, Можливе розтермінування. Засклений. Засклена
Анастасія
Анастасія
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Історія зміни ціни
08.04.2024 - 4 000 $ 86 000 $
27.03.2024 90 000 $
Адреса