760 000 $
6 972 $/м²
109 / 57 / 42 м²
поверх 17 з 26
Бетонно монолітний
Роздільне
Дизайнерський ремонт
сьогодні
2 тиж. тому
81 (сьогодні 5, вчора 8)
Опис
Квартира видова (поверх 17, вид на стадіон). Нова секція Б з басейном на даху, Івана Федорова 2а.
Вартість вказана з урахуванням своїх податків та зборів під час продажу нерухомості. Документам понад три роки, прописаних немає. Продаж за довіреністю.

Це житло для тієї людини, яка хоче купити квартиру в одному з найкращих ЖК Києва, але не має достатньо навичок та досвіду, або часу для виконання ремонтних робіт зі стадії голих стін.
Також купівлю даної квартири можна розглядати як інвестицію, тому що оренда апартаментів у цьому комплексі має великий попит.

Складається квартира з 3-х спалень, 2-х санвузлів, двох вбиралень, кухні-студії та великої видової лоджії.
У квартирі виконаний якісний, ергономічний та функціональний ремонт, не "на продаж". Є поетапні фото ремонту, де видно і розведення електрики та ГК конструкції та схеми теплої підлоги, і вся документація на побутову техніку, яка вся є новою та придбаною у офіційних дистриб'юторів, також збережено всі назви матеріалів та контактні дані підрядників.

У квартирі є інверторний кондиціонер мультиспліт Cooper&Hunter в кожній кімнаті з можливістю управління з телефону, Smart TV LG 65, швидкісний інтернет оптоволокно, відеоспостереження та охоронна система Ajax, посудомийна машина, духова шафа та індукційна варильна поверхня (вся техніка Electrolux), двома зонами регулювання Devi Smart Touch з можливістю управління зі смартфона, домофон Hikvision із системами віддаленого доступу до консьєржу та системами відеоспостереження по території ЖК, встановлений італійський фільтр очищення питної води з вугільним фільтром, мембраною та мінералізатором, змішувача Hansgrohe, топова пральна машина із сушінням LG, пилосос DYSON, а також багато іншого. Тому покупець буде задоволений придбанням, а найголовніше - економія часу, нервів, а, можливо, і грошей, (заходь живи і радуйся), або купуй і відразу отримуй щомісячний стабільний пасивний дохід.

Комплекс виграшно розташований по відношенню до різних об'єктів міської інфраструктури, а прилеглі вулиці Велика Васильківська, Федорова та їх перетину з безліччю інших вулиць забезпечують вільне переміщення у будь-яку частину міста навіть у ранковий та вечірній час.

На даний момент є одним із найкращих та сучасних будинків міста Києва. У ньому є спортзал, кінотеатр, коворкінг, дитсадок, дитяча кімната, барбекю, дах з басейном, шикарний хол, доглянута надаючи територія з дитячим майданчиком, а також хороший сервіс від керуючої компанії.
Деталі
Будинок Не введенно в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Супутникове ТБ, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт. Терміново, Прямий продаж. Є автономна електроенергія - генератор, акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет бездротовий. Комісія за послуги 5 %
FLATPRIME
Верифікований профіль
4
Місяці досвіду
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 4
Ексклюзивних об'єктів 0
Рекламна активність 4261
Останній візит на сайт сьогодні
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Супутникове ТБ
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Мікрохвильовка
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса