38 000 $
1 000 $/м²
єОселя ЖК CINEMA HOUSE
38 / 10.48 / 21.25 м²
поверх 9 з 10
Бетонно монолітний
Роздільне
Від будівельників (з обробкою)
1 тиж. тому
3 тиж. тому
12 (сьогодні 0, вчора 1)
Опис
Житловий комплекс клубного типу CINEMA HOUSE в Софіївській Борщагівці — для тих, хто цінує не просто житло, а віддає перевагу зручності та повноті послуг у власному будинку.
Проєктом комплексу передбачені одно- та двокімнатні квартири площею від 21 до 54.4 кв. метрів, кожна квартира з балконом.
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Опалення автономне. Суміщений санвузол. Вхідні двері залізні. Будинок побудований в 2022 році. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою). Поруч є школа, дитсадок, супермаркет. Власник погоджується продати по програмі єОселя
Верифікований профіль
4
Тижні на сайті
Активних оголошень 3
Останній візит на сайт 5 днів тому
Вашу скаргу прийнято!
Будинок і двір
Комплектація:
-зовнішні стіни з газоблоків утеплені мінеральною ватою
-автономна будинкова котельня дозволить мінімізувати витрати на опалення
-для автомобілів мешканців поруч з будинком передбачена відкрита наземна стоянка

Інфраструктура
Житловий комплекс будують у районі, де один за одним з'являються нові житлові будинки та цілі квартали, а разом з ними й нові інфраструктурні об'єкти: магазини, школи, дитячі садки, фітнес-клуби, розважальні та медичні установи. Власна інфраструктура буде й у цього ЖК. Крім того, мешканці новобудови зможуть працювати та отримувати послуги у столиці: до найближчих станцій метро «Житомирська», «Теремки» та «Іподром» — 15 хвилин на авто, до Великої Окружної — 10 хвилин. Якщо потрібен громадський транспорт, поруч проходять маршрути, які прямують до різних районів Києва та кількох станцій метро.
У пішому доступі від новобудови розташовані декілька невеликих продуктових магазинів та супермаркети практично всіх великих торгових мереж: до найближчих супермаркетів «Лоток» та «АТБ-Маркет» — 2 хвилини пішки, до «Фора» — 8 хвилин, до «Квартал» та ще одного «АТБ-Маркет» — 10 хвилин. Піша прогулянка до найближчого продуктового ринку «Вишневий» триватиме 7 хвилин.
Для дітей у житловому комплексі CINEMA HOUSE передбачена дитяча кімната, яка знаходиться у полі зору відвідувачів ресторану та коворкінгу, а також ігровий майданчик на території. Пішки відвести дитину можна до дитячих садків «Чебурашка» — 10 хвилин, «Моя Капітошка» — 14 хвилин, «Росинка» — 15 хвилин. На авто це від 3 до 5 хвилин.
Ходити пішки на заняття зможуть й учні Вишнівського ліцею «Ідеал», розташованого за 10 хвилин від новобудови, а у радіусі 5-10 хвилин їзди на авто знаходяться школи №2 та №3 у Вишневому та навчально-виховний комплекс «Софія» (школа та дитячий садок) у Софіївській Борщагівці. Для позашкільних занять за 15 хвилин пішки від житлового комплексу музична школа у Вишневому.
Також у пішому доступі від новобудови розташовані Вишнівська міська лікарня, дитяча поліклініка, станція швидкої медичної допомоги, стадіон, спортивний клуб, кафе, ресторани та інші сервіси.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.