47 300 $
1 100 $/м²
ПРЕМІУМ
43 / 16.3 / 15.8 м²
поверх 2 з 10
Бетонно монолітний
Роздільне
Незавершений ремонт
вчора
1 тиж. тому
23 (сьогодні 0, вчора 0)
Опис
Продаж 1 кімнатної квартири в Київській обл., с. Софіївська Борщагівка по вул. Яблуневій, буд. 11, ЖК «Щасливий». 300 метрів від м. Києва.
Приміщення розташоване на 2-му поверсі десяти поверхового будинку( із-за розташування дому це майже 3тій поверх) Вікна виходять за дім, має прекрасний вид з вікна. Має загальну площу 43 м2, висоту стелі 2,70 м. Кухня 15.8 м2. Автономне газове опалення. Квартира в середині дома ( не кутова) і кімнати мають правильну квадратну форму, що дозволить втілити любі перепланування.

Комплектація: - З чорновим ремонтом. - Встановлені радіатори. - Двоконтурний газовий котел. - Виконана стяжка підлоги. Теплі поли в ванній і кухні, зроблена електрична розводка. Металопластикові вікна. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з червоної цегли, утеплений ззовні пінополістеролом, а біля вікон мінеральною ватою. Зданий в експлуатацію в 2019 р.

ЖК закритого типу, з охороною, відеоспостереженням, паркінгом, розвиненою інфраструктурою як власною, так і поряд: дитячі майданчики, кафе, зелені зони, власний державний садочок, магазини, медичні заклади тощо. Гарна транспортна розв’язка: до м. Києва ( Кільцевої дороги) 300 м. За лічені хвилини ви можете дістатись до метро «Теремки», «Житомирська».

Ціна 1100 USD М2+ оформлення ( можливий торг) Можливий продаж за державними програмами (єВідновлення, Постанова, ЄОселя) Продажа від власника!

Софієвська Борщагівка вул Яблунева, 11

Поряд ЖК Софія Резиденс, ЖК Волошковий ЖК Софія
Деталі
Окрема квартира, Будинок Введено в експлуатацію - Бетонно монолітний, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон на парк. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення автономне. Роздільний санвузол, туалет/ванна/душ. Проведені металопластикові труби, нові. Вхідні двері залізні. Є стяжка підлоги, є підігрів підлоги. Стан стін - чорнові роботи. Вікна металопластикові, нові. Тамбура немає. Будинок побудований в 2019 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Незавершений ремонт. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро. Квартира приватизована. Документи на квартиру: свідоцтво про право власності на житло в житлово-будівельному кооперативі. Торг доречний, Терміново, Прямий продаж. Нові. Зовнішнє утеплення стін
Вікторія
Вікторія
Власник
Верифікований профіль
1
Тиждень на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 1 тиждень тому
Вашу скаргу прийнято!
Планування
Квартира має кімнати прякокутної форми, при бажанні перепланування можна зробити окремий балкон, можна зробити евро двохкімнатну квартиру з сумістною вітальною, окремою спальною та зручною кухнею. В прихожій величена ніша під: кладовку, вбудовану шафу.

Будинок і двір
Це єдиний будинок в Жк, який є бізнес класу з висотою стелі 2.7 метрів. Водопостачання приєднано до Київа.

Адреса
В пропозиції є незбережені дані.