69 000 $
1 792 $/м²
38.5 / 17.1 / 14.6 м²
поверх 6 з 10
Газоблок
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
2 дні тому
5 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Квартира знаходиться за адресою с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна 126/17. Розташована на 6 поверсі. Завдяки розташуванню не поруч з ліфтом відсутні будь-які шуми пов’язані із цим. В наявності двоконтурний газовий котел, що відповідає за індивідуальне опалення та гарячу воду, два кондиціонера для ефективного охолодження кожного куточку у квартирі, система охорони із відеоспостереженням та домофоном, швидкісний інтернет, що має резервне живлення на понад 12 годин.

Територія комплексу охороняється 24/7. У самому ЖК є різні магазини, аптеки та кав’ярні, ресторани та салон краси. Поруч у пішій доступності є кілька торговельно-розважальних центрів, школи та дитячі садки – як державні так і приватні, парк-пам'ятка садово-паркового мистецтва "Зелена брама" – чудовий лісок зі справжньою дикою природою. За 25 хвилин можна бути вже біля метро.

Квартира має якісний та продуманий до дрібниць ремонт.

При вході до квартири розташована полиця для взуття та ідеально вбудована шафа для верхнього одягу. Завдяки ергономіці вони не займають багато місця, але водночас дозволяють зберігати чимало речей. Із прихожої можна пройти у кімнату, сполучений санвузол або кухню.

У просторій кімнаті є як робоча зона так і зона для відпочинку. Також у наявності гардеробна, що відгороджена від основної частини кімнати розсувною системою, що виготовлена із ясеня – це створює неповторний затишок у кімнаті. Гардеробна має два доступи: для швидкого доступу до частини речей достатньо просто відкрити одну зі створок, або ж можна зайти всередину та отримати доступ до великої кількості різноманітних полиць.

Світла кухня ідеально укомплектована меблями із натурального дерева та вбудованою посудомийкою, духовою шафою, варильною поверхнею, витяжкою.
Далі через кухню можна пройти на балкон із панорамними вікнами.

Поруч ЖК Львівський Маєток, ЖК Європейка, ЖК Park Residence, ЖК Софіївські Липки, ЖК Петрівський квартал, ЖК Софіївський квартал, ЖК Софія Клубний , ЖК Софія Резиденс, ЖК Волошковий, ЖК Уютный Квартал, ЖК Софія Київська.

Обираючи дану квартиру Ви поєднуєте дві основні потреби людини – життя в комфортних та сучасних умовах з можливістю насолоджуватися природою.
Деталі
Будинок - Газоблок, в квартирі 1 кімната. Планування кімнат Роздільне. Є газ. Гаряча вода - газовий котел. Опалення індивідуальне - котел газовий. В квартирі є Телевізор, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Душова кабіна, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Інтернет оптоволоконний
Євгеній
Євгеній
Власник
Верифікований профіль
3
Дні на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
У квартирі зроблений якісний ремонт із використанням екологічних матеріалів. Переважна більшість меблів виготовлена на замовлення із натурального дерева і це має ряд переваг.

1. Безпечність та гіпоалергенність. Дерево - матеріал, який не виділяє небезпечних речовин, а навпаки благотворно впливає на самопочуття мешканців.

2. Міцність та довговічність. Дерево не потребує особливого догляду, здатне прослужити тривалий час, зберігаючи привабливий вигляд і водночас відмінно піддається реставрації.

3. І звісно ж дерев'яні меблі надзвичайно гарні та створюють неповторний затишок у квартирі.

Планування

Будинок і двір
У будинку є два ліфти (один із них вантажний). Територія комплексу знаходиться під постійною охороною, є гостьовий паркінг, а у дворі є як парковка так і зелена зона з дитячим майданчиком.

Інфраструктура
Поруч є парк, школи, дитячі садки, торгівельні центри, зручне та регулярне сполучення з Києвом (ст. метро Академмістечко або ст. метро Іподром)

В квартирі є
  • Посудомийна машина
  • Душова кабіна
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Телевізор
Адреса
В пропозиції є незбережені дані.