350 000 $
1 643 $/м²
Івана Франка вул.
БЕЗ КОМІСІЇ
213 / 52 / 26 м²
2 поверхи
4 сот
Таунхаус
6 кімнат і більше
Євроремонт
вчора
3 міс. тому
129 (сьогодні 0, вчора 2)
Опис
Вашій увазі пропонуються ДВА ТАУНХАУСИ на чудовій локації! Наразі в приміщеннях є орендарі - школа англійської мови та дитячий садочок, які гарно себе зарекомендували впродовж кількох років, мають постійних клієнтів і готові продовжувати співпрацю.

Таунхауси продаються два разом. Без комісії!
Деталі
Таунхаус, 2 поверху, 6 кімнат. Матеріал стін - блочно-цегляний, фундамент будинку - залізобетон, матеріал перекриттів - монолітний залізобетон. Під'їзд до будинку - асфальт. Площа ділянки 4 сотки. Висота стелі 2.9 метра. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Роздільне. Газ природний. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення котел газовий. У будинку 4 роздільних санвузла, туалет / ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, в нормальному стані. Вхідні двері броньовані, сходи залізні. Покриття підлоги - плитка. В будинку 4 балкони. Тип кухні - кухня-студія. Стіни фарба, стеля емаль. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Покриття даху - металочерепиця. Тип огорожі - решітка. Немає підвалу. У будинку є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Мікрохвильовка, Посуд, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники. Будинок побудований в 2016 році. Централізована каналізація. У будинка 2 власника, частка власника 1/2, немає прописаних. Загальний стан будинку - Євроремонт. Можливість прописки, під офіс. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Будинок приватизований. Документи на будинок: свідоцтво про право власності на житло (при приватизації). Ексклюзивний договір. Сантехніка в нормальному стані. В нормальному стані. Є автономна електроенергія - акумулятори / джерела безперебійного живлення. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін. Без комісії
У будинку є
  • Лічильники
  • Сигналізація
  • Кондиціонер
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
FLATPRIME
Верифікований профіль
3
Роки досвіду
1
Рік на сайті
Активних оголошень 6
Ексклюзивних об'єктів 3
Рекламна активність 2065
Останній візит на сайт вчора
Рекомендувати
Оберіть спосіб підтвердження
Щоб вашу рекомендацію було зараховано, підтвердіть свою особистість
* Особисті дані не відображатимуться на сайті та слугуватимуть лише для підтвердження особистості.
Як верифікуватись через Дію?
Зчитайте QR-код сканером у застосунку Дія й підтвердьте авторизацію Дія.Підписом
QR-код буде дійсний ще 02:00
Як верифікуватись через Bankid?
Верифікація BankID відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Як верифікуватись через Дію?
Верифікація Дія відкриється у новому вікні. Якщо сторінка верифікації не відкрилася, вікно було заблоковане вашим браузером.
Щоб дозволити відкриття вікна, виконайте такі кроки:

1. Перевірте адресний рядок браузера на повідомлення про помилку або піктограму блокування. Натисніть на нього.
2. Якщо у вас встановлено блокувальник спливаючих вікон, тимчасово відключіть його для цього сайту.
3. Перевірте налаштування вашого браузера і переконайтеся, що блокування спливаючих вікон вимкнено або налаштовано на дозвіл відкриття цього вікна.

Якщо проблема залишається невирішеною, зверніться до нашої служби підтримки.
Вітаємо!
Рекомендацію зараховано!
Незабаром рекомендація зʼявиться на сторінці рієлтора.
Рекомендацію не зараховано.
Ви вже залишали рекомендацію даному рієлтору.
Вашу скаргу прийнято!
Деталі інтер’єру
Зовнішні стіни з газоблоку, внутрішні з цегли. Опалення індивідуальне - газові котли. Як автономне джерело енергії використовуються гелієві акумулятори. Вода и каналізація міська!

Планування
Планування перших поверхів включає передпокої, великі прохідні кухні-вітальні, окремі кімнати/класи та санвузли. На других поверхах розташовані по дві окремі кімнати/класи та санвузли з ванними. Мансардні приміщення можна використовувати під комори/гардеробні або обладнати в них додаткові кімнати.

Будинок і двір
Перед кожним таунхаусом є невеликий дворик.

Інфраструктура
Таунхауси розташовані на тихій вуличці у місті Вишневий (з боку Крюківщини) та водночас мають відмінно розвинену інфраструктуру і транспортну розв'язку. Паралельною вулицею прямий виїзд на Київ у районі Жулянського шляхопроводу. Буквально в кварталі знаходяться зупинки маршруток, Макдональдс, супермаркети Сільпо і Новус, магазини різного призначення, численні кафе і бари, лікарня.

Навколо розташована велика кількість сучасних багатоквартирних житлових комплексів, що робить розташування таунхаусів привабливим з точки зору бізнесу. Водночас тиха вуличка забезпечує затишок і тишу заміського життя, якщо розглядати таунхауси з точки зору власного житла.

Історія зміни ціни
13.03.2024 - 10 000 $ 350 000 $
05.03.2024 - 5 000 $ 360 000 $
26.02.2024 - 5 000 $ 365 000 $
20.02.2024 - 5 000 $ 370 000 $
27.01.2024 375 000 $
Адреса
Вишневе, Івана Франка вул.