35 500 $
1 029 $/м²
Дніпровська, 3а
ПРЕМІУМ Басейн
34.5 / 18 / 7 м²
поверх 1 з 9
Типова панель
Роздільне
Чудовий стан
сьогодні
сьогодні
1 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Продається 1 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою на вул. Дніпровський, 3а у місті Вишгород. Квартира розташована на 1 поверсі (високий) 9 поверхового будинку.
Загальна площа квартири 34,5 кв.м, житлова кімната 18 кв.м; кухня 7 кв.м; роздільний санвузол.
Квартира з газовою плитою, є лічильники на воду, газ, електроенергію.
Стіни квартири утеплені. Дуже тепла, постачання тепла у період опалення заходить з 1-го поверху. В квартирі встановлена спліт-система. Квартира тепла взимку та прохолодна влітку. Вікна виходять у двір. Зелений затишний район. Поряд з будинком є місця для паркування машин. Поблизу з будинком знаходяться: зупинки громадського транспорту, садочок, аптеки, стадіон, супермаркети, кафе, ресторани, ринок, ще один недільний ринок. Вся техніка та меблі , пральна машина Zanussi, холодильник Indesit, телевізор, шафи тощо) залишаються покупцю, заходь та живи з задоволенням.
ID: 863892614
Деталі
Окрема квартира, Будинок - Типова панель, в квартирі 1 кімната, висота стелі 2.7 метра. В квартирі 2 вікна, Вид з вікон у двір. Квартира стандартна, планування кімнат Роздільне. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. Роздільний санвузол, Туалет/ванна. Сантехніка в нормальному стані. Проведені металопластикові труби, у нормальному стані. Вхідні двері залізні. Є покриття підлоги - плитка, ламінат, немає підігріву підлоги. Немає балкона. Лоджії немає. Стан стін - ремонту не потребують, стеля підвісна. Вікна металопластикові, в нормальному стані. Міжкімнатні двері типові, в нормальному стані. Тамбура немає. В квартирі є Телевізор, Кабельне ТБ, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Кондиціонер, Лічильники. Будинок побудований в 1990 році. У квартири 1 власник, немає прописаних. Загальний стан квартири - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, розважальні заклади, супермаркет, річка/озеро, ліс. Квартира приватизована. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Торг доречний, Прямий продаж. Сантехніка в нормальному стані. У нормальному стані. Інтернет оптоволоконний. Зовнішнє утеплення стін
В квартирі є
  • Лічильники
  • Кондиціонер
  • Пральна машина
  • Ліжко
  • Холодильник
  • Шафа
  • Кабельне ТБ
  • Телевізор
Ольга
Ольга
Власник
2
Роки на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт сьогодні
Деталі інтер’єру
Зроблений гарний ремонт

Планування
Роздільне

Будинок і двір
Затишний двір

Інфраструктура
Все рядом

Адреса
Вишгород, Дніпровська, 3а
Вашу скаргу прийнято!
В пропозиції є незбережені дані.